Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yeni Cuma Parkı İhaleye hazırlanıyor

GÜNDEM 19.08.2021 - 23:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2017+ kez okundu.
 

Yeni Cuma Parkı İhaleye hazırlanıyor

Kent merkezinin en işlek noktalarından Yeni Cuma Parkı’nda 15 yıl sonra yenileme çalışması gerçekleştirecek olan İzmit Belediyesi ihale hazırlıklarına başladı

Kent merkezinin en işlek noktalarından Yeni Cuma Parkı’nda 15 yıl sonra yenileme çalışması gerçekleştirecek olan İzmit Belediyesi ihale hazırlıklarına başladı    İzmit Belediyesi, halkın şehir merkezinde bol yeşili, tarihi dokusu nedeniyle en çok tercih ettiği sosyal alanlardan Yeni Cuma Parkı’nı yenileyecek. Yeni Cuma Parkı’nı tüm İzmitlilerin engelsiz bir şekilde nefes alacağı daha modern ve kullanışlı sosyal alan haline getirecek olan İzmit Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan da onay alan proje için ihale hazırlıklarına başladı.   TAMAMEN YENİLENECEK İzmit Belediyesi, yaklaşık 15 yıl sonra yenileme projesine onay gelen Yeni Cuma’da yapılacak çalışma sonrası komple değişim yaşatacak. İzmit Belediyesi planlanan projenin fizibilite çalışmaları sırasında; engelli kullanım alanları, meydan algısı ve odak, küptaş döşeme kaplaması, giriş çıkış bağlantıları ve bitkilendirme sorunları tespit etmişti.   PROJE İHALEYE ÇIKACAK İzmit’in tarihi dokusu ve yeşil alanlarıyla halkın en çok tercih ettiği sosyal alanlarından biri olan Yeni Cuma Parkı’nın yenileme projesini hayata geçirmek için İzmit Belediyesi ihaleye hazırlanıyor. Yeşil alanların arttırıldığı ve sert zeminler daha kullanışlı hale getirildiği proje son detay rötuşların ardından ihaleye çıkacak.   ENGELLİLER İÇİN KOLAYLIK İzmit Belediyesi, yenileme projesi çerçevesinde engelli vatandaşların kullanımına uygun yürüyüş rampaları yapacak. Basamak sayıları da asgariye indirilerek, engellilerin kesintisiz ulaşım, engelsiz erişim sağlayabileceği, keyifle dolaşıp vakit geçirebileceği alan haline dönüştürecek. Peyzajı da yenilenecek olan Yeni Cuma’da uzun ömürlü, alanın toprağına uygun, dört mevsimlik bitkiler tercih edilerek halkın oksijen kaynağı arttırılacak.   UZUN ÖMÜRLÜ VE ESTETİK Vatandaşların tekerlekli sandalye, bebek arabası, topuklu ayakkabı ve bisikletle rahat seyahat edilmeleri açısından Yeni Cuma Parkı’nda uzun ömürlü ve daha kullanışlı malzemeler tercih ediliyor. İzmitlilere vakit geçirmekten keyif alacağı estetik bir mekan sunmaya hazırlanan İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Parkı’ndaki peyzaj çalışmasıyla kent merkezini yeşile doyuracak.
Kent merkezinin en işlek noktalarından Yeni Cuma Parkı’nda 15 yıl sonra yenileme çalışması gerçekleştirecek olan İzmit Belediyesi ihale hazırlıklarına başladı
Kent merkezinin en işlek noktalarından Yeni Cuma Parkı’nda 15 yıl sonra yenileme çalışması gerçekleştirecek olan İzmit Belediyesi ihale hazırlıklarına başladı 
 
İzmit Belediyesi, halkın şehir merkezinde bol yeşili, tarihi dokusu nedeniyle en çok tercih ettiği sosyal alanlardan Yeni Cuma Parkı’nı yenileyecek. Yeni Cuma Parkı’nı tüm İzmitlilerin engelsiz bir şekilde nefes alacağı daha modern ve kullanışlı sosyal alan haline getirecek olan İzmit Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan da onay alan proje için ihale hazırlıklarına başladı.
 
TAMAMEN YENİLENECEK
İzmit Belediyesi, yaklaşık 15 yıl sonra yenileme projesine onay gelen Yeni Cuma’da yapılacak çalışma sonrası komple değişim yaşatacak. İzmit Belediyesi planlanan projenin fizibilite çalışmaları sırasında; engelli kullanım alanları, meydan algısı ve odak, küptaş döşeme kaplaması, giriş çıkış bağlantıları ve bitkilendirme sorunları tespit etmişti.
 
PROJE İHALEYE ÇIKACAK
İzmit’in tarihi dokusu ve yeşil alanlarıyla halkın en çok tercih ettiği sosyal alanlarından biri olan Yeni Cuma Parkı’nın yenileme projesini hayata geçirmek için İzmit Belediyesi ihaleye hazırlanıyor. Yeşil alanların arttırıldığı ve sert zeminler daha kullanışlı hale getirildiği proje son detay rötuşların ardından ihaleye çıkacak.
 
ENGELLİLER İÇİN KOLAYLIK
İzmit Belediyesi, yenileme projesi çerçevesinde engelli vatandaşların kullanımına uygun yürüyüş rampaları yapacak. Basamak sayıları da asgariye indirilerek, engellilerin kesintisiz ulaşım, engelsiz erişim sağlayabileceği, keyifle dolaşıp vakit geçirebileceği alan haline dönüştürecek. Peyzajı da yenilenecek olan Yeni Cuma’da uzun ömürlü, alanın toprağına uygun, dört mevsimlik bitkiler tercih edilerek halkın oksijen kaynağı arttırılacak.
 
UZUN ÖMÜRLÜ VE ESTETİK
Vatandaşların tekerlekli sandalye, bebek arabası, topuklu ayakkabı ve bisikletle rahat seyahat edilmeleri açısından Yeni Cuma Parkı’nda uzun ömürlü ve daha kullanışlı malzemeler tercih ediliyor. İzmitlilere vakit geçirmekten keyif alacağı estetik bir mekan sunmaya hazırlanan İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Parkı’ndaki peyzaj çalışmasıyla kent merkezini yeşile doyuracak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.