Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tesadüfün böylesi

Trafik Kazası 24.08.2021 - 18:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2917+ kez okundu.
 

Tesadüfün böylesi

Derince'de 4 gün önce yaşanan ve ilginç tesadüf gibi anlatılan kazanın resimleri ortaya çıktı

Derince'de 4 gün önce yaşanan ve ilginç tesadüf gibi anlatılan kazanın resimleri ortaya çıktı. Tesadüflerle dolu olan trafik kazası Derince'de yaşandı. İddialara göre bir takım işlemleri için Derince'ye giden Körfez en eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan daha sonra yola çıktığında önünde seyretmekte olan bir otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrasında her iki tarafta şok yaşarken Yunus Pehlivan çarptığı araçtaki 3 genç kızın Körfez İlçe AKP eski ilçe başkanı Osman Badem'in kızıyla iki kuzeni olduğunu gördü. Hafif yaralı olan 3 genç kız kontrol amacıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken ağır hasar alan her iki otomobilin de pert olduğu öğrenildi. Kszada Yunus Pehlivan'ın yara almadığı genç kızların da kontrolden sonra taburcu edildikleri belirtildi.
Derince'de 4 gün önce yaşanan ve ilginç tesadüf gibi anlatılan kazanın resimleri ortaya çıktı

Derince'de 4 gün önce yaşanan ve ilginç tesadüf gibi anlatılan kazanın resimleri ortaya çıktı.

Tesadüflerle dolu olan trafik kazası Derince'de yaşandı. İddialara göre bir takım işlemleri için Derince'ye giden Körfez en eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan daha sonra yola çıktığında önünde seyretmekte olan bir otomobile arkadan çarptı.

Kaza sonrasında her iki tarafta şok yaşarken Yunus Pehlivan çarptığı araçtaki 3 genç kızın Körfez İlçe AKP eski ilçe başkanı Osman Badem'in kızıyla iki kuzeni olduğunu gördü. Hafif yaralı olan 3 genç kız kontrol amacıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken ağır hasar alan her iki otomobilin de pert olduğu öğrenildi.

Kszada Yunus Pehlivan'ın yara almadığı genç kızların da kontrolden sonra taburcu edildikleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.