Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sağlık çalışanı Korona kurbanı

Vefat 04.10.2021 - 17:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1921+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanı Korona kurbanı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan (47) koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde ikamet eden, Özer Özcan'ın eşi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özcan'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Körfez Asri Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındıktan sonra İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nden paylaşılan başsağlığı mesajında, "İlimiz SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Nagihan Özcan Covid-19 nedeniyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı dilerim" ifadelerine yer verildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan (47) koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde ikamet eden, Özer Özcan'ın eşi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerinden Nagihan Özcan koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özcan'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Körfez Asri Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındıktan sonra İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nden paylaşılan başsağlığı mesajında, "İlimiz SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Nagihan Özcan Covid-19 nedeniyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı dilerim" ifadelerine yer verildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.