Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Plakasız motosiklet alevlere teslim oldu

Trafik Kazası 24.07.2020 - 23:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1871+ kez okundu.
 

Plakasız motosiklet alevlere teslim oldu

Körfez Kirazlıyalı mevki D100 karayolu üzeri İstanbul istikametinde yanmaya başlayan motosiklet arıza şeridinde terkedildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre plakası olmayan ve sürücüsü de bulunamayan motosiklet bir anda yanmaya başladı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri müdahalede bulunarak tamamen yanan ve kullanılmaz hale gelen motosikleti söndürdüler. Ancak daha sonra yapılan araştırmada üzerinde plaka dahi olmayan motosikletin sürücüsünün de bulunmadığı görüldü.  Çalıntı olabileceği tahmin edilen kullanılmaz hale gelen motosiklet soruşturma içen polis ekiplerine teslim edildi.
Körfez Kirazlıyalı mevki D100 karayolu üzeri İstanbul istikametinde yanmaya başlayan motosiklet arıza şeridinde terkedildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre plakası olmayan ve sürücüsü de bulunamayan motosiklet bir anda yanmaya başladı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri müdahalede bulunarak tamamen yanan ve kullanılmaz hale gelen motosikleti söndürdüler.

Ancak daha sonra yapılan araştırmada üzerinde plaka dahi olmayan motosikletin sürücüsünün de bulunmadığı görüldü. 

Çalıntı olabileceği tahmin edilen kullanılmaz hale gelen motosiklet soruşturma içen polis ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.