Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otobüs terminali bayrama hazır

TURİZM 26.07.2020 - 13:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2937+ kez okundu.
 

Otobüs terminali bayrama hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesi Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde tüm hazırlıklarını tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi sağlanan Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. KORONAYA ÖZEL BRİFİNG Kurban bayramı öncesinde oluşabilecek tüm olasılıklar konusunda Terminal Müdürlüğünce brifing yapıldı. Gerçekleştirilen brifing sonucuda yoğunluktan oluşabilecek tüm detaylar tek tek görüşüldü. Toplantıda öne çıkan başlıklar temizlik, güvenlik, giriş çıkış sirkülasyonu ve otopark yoğunluğu oldu. EN ÜST SEVİYEDE DEZENFEKTE Gerçekleşen toplantıda hijyen ön plana çıkarıldı. UlaşımPark temizlik ekipleri tarafından terminal gün boyu düzenli olarak baştan aşağıya dezenfekte ediliyor.  Otopark, yolcu bekleme alanları, dış banklar, x-ray cihazları ve yolcuların temas ettiği tüm noktalar her gün düzenli periyotlarda temizleniyor. 24 saat temizlik gerçekleştirilen Otogarda yolcuların sağlığı ön planda tutuluyor. Girişte tüm kapılarda ateş ölçümü de yapılarak ateşin yüksek olması durumunda kişi içeri alınmayarak sağlık kuruluşuyla iletişime geçiliyor. GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 saat vatandaşlara hizmet veriyor. Terminalin Bayram yoğunluğu göz önünde bulundurularak güvenlik tedbirleri artırıldı. 69 kamera ile hizmet veren terminalde, toplam 35 güvenlik çalışanı bulundurularak adeta atılan her adım izleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile de ortak çalışılan otogar güvenlik çalışanları, gerek kaçak pişmaniye satıcılarının gerekse kaçak ulaşım sağlamaya çalışanları önleyecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesi Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde tüm hazırlıklarını tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi sağlanan Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

KORONAYA ÖZEL BRİFİNG

Kurban bayramı öncesinde oluşabilecek tüm olasılıklar konusunda Terminal Müdürlüğünce brifing yapıldı. Gerçekleştirilen brifing sonucuda yoğunluktan oluşabilecek tüm detaylar tek tek görüşüldü. Toplantıda öne çıkan başlıklar temizlik, güvenlik, giriş çıkış sirkülasyonu ve otopark yoğunluğu oldu.

EN ÜST SEVİYEDE DEZENFEKTE

Gerçekleşen toplantıda hijyen ön plana çıkarıldı. UlaşımPark temizlik ekipleri tarafından terminal gün boyu düzenli olarak baştan aşağıya dezenfekte ediliyor.  Otopark, yolcu bekleme alanları, dış banklar, x-ray cihazları ve yolcuların temas ettiği tüm noktalar her gün düzenli periyotlarda temizleniyor. 24 saat temizlik gerçekleştirilen Otogarda yolcuların sağlığı ön planda tutuluyor. Girişte tüm kapılarda ateş ölçümü de yapılarak ateşin yüksek olması durumunda kişi içeri alınmayarak sağlık kuruluşuyla iletişime geçiliyor.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 saat vatandaşlara hizmet veriyor. Terminalin Bayram yoğunluğu göz önünde bulundurularak güvenlik tedbirleri artırıldı. 69 kamera ile hizmet veren terminalde, toplam 35 güvenlik çalışanı bulundurularak adeta atılan her adım izleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile de ortak çalışılan otogar güvenlik çalışanları, gerek kaçak pişmaniye satıcılarının gerekse kaçak ulaşım sağlamaya çalışanları önleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.