Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otel Ziyaretlerine İzmit İle Devam Edildi

GÜNDEM 31.05.2021 - 21:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1744+ kez okundu.
 

Otel Ziyaretlerine İzmit İle Devam Edildi

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, pandemi döneminde ilimizde faaliyet gösteren Turizm Belgeli Otel ziyaretlerine devam ediyor.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, pandemi döneminde ilimizde faaliyet gösteren Turizm Belgeli Otel ziyaretlerine devam ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, pandemi sürecinde otel ve konaklama sektörünün yaşadığı duraklama ve yeni dönemdeki hedeflerini değerlendirmek üzere otel ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Bu hafta İzmit merkezinde faaliyet gösteren Wes Hotel, Otel Kozluca, Saray Hotel ve Otel Asya’ya ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü Fatih Taşdelen, burada otel sahibi ve yöneticileriyle bilgi alışverişinde bulundu. SEKTÖRDE HAREKETLİLİK İlimizde turizm belgeli 55 Konaklama ve 11 Yeme-İçme tesisleri bulunuyor. Önümüzdeki yaz sezonu ve haziran ayında beklenen yeni normalleşme ilgi çalışmalar devam ederken, büyük hareketlilik yaşayan sektör yeni döneme kurallara uygun bir şekilde hızlı başlamak istiyor. Bu kapsamda Turizm Belgesi alan oteller çalışmalarını ve hedeflerini Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile paylaştı. YALNIZ BIRAKMA Önümüzdeki normalleşme sürecinde işletmecilerin görüş ve beklentilerinin önemli olduğuna dikkat çeken Fatih Taşdelen, “Bakanlık olarak bu sektörde faaliyet gösteren işletmelerimizi salgın döneminde yalnız bırakmamaya çalıştık. Süreci hep birlikte yaşadık ve takip ettik. Yeni dönem ile birlikte otellerimiz pandemiden kaynaklı sektörel kayıplarını kısa sürede toparlayacağına ve eski canlılığına yeniden kavuşacağına inancımız tamdır” dedi.        
Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, pandemi döneminde ilimizde faaliyet gösteren Turizm Belgeli Otel ziyaretlerine devam ediyor.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, pandemi döneminde ilimizde faaliyet gösteren Turizm Belgeli Otel ziyaretlerine devam ediyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, pandemi sürecinde otel ve konaklama sektörünün yaşadığı duraklama ve yeni dönemdeki hedeflerini değerlendirmek üzere otel ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Bu hafta İzmit merkezinde faaliyet gösteren Wes Hotel, Otel Kozluca, Saray Hotel ve Otel Asya’ya ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü Fatih Taşdelen, burada otel sahibi ve yöneticileriyle bilgi alışverişinde bulundu.

SEKTÖRDE HAREKETLİLİK

İlimizde turizm belgeli 55 Konaklama ve 11 Yeme-İçme tesisleri bulunuyor. Önümüzdeki yaz sezonu ve haziran ayında beklenen yeni normalleşme ilgi çalışmalar devam ederken, büyük hareketlilik yaşayan sektör yeni döneme kurallara uygun bir şekilde hızlı başlamak istiyor. Bu kapsamda Turizm Belgesi alan oteller çalışmalarını ve hedeflerini Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile paylaştı.

YALNIZ BIRAKMA

Önümüzdeki normalleşme sürecinde işletmecilerin görüş ve beklentilerinin önemli olduğuna dikkat çeken Fatih Taşdelen, “Bakanlık olarak bu sektörde faaliyet gösteren işletmelerimizi salgın döneminde yalnız bırakmamaya çalıştık. Süreci hep birlikte yaşadık ve takip ettik. Yeni dönem ile birlikte otellerimiz pandemiden kaynaklı sektörel kayıplarını kısa sürede toparlayacağına ve eski canlılığına yeniden kavuşacağına inancımız tamdır” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.