Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez eski müftüsü koronadan vefat etti

Vefat 14.03.2021 - 17:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2614+ kez okundu.
 

Körfez eski müftüsü koronadan vefat etti

Körfez eski ilçe müftüsü Hüsnü Bayrak, koronavirüsten vefat etti

Körfez eski ilçe müftüsü Hüsnü Bayrak, iki hafta önce rahatsızlanması üzerine yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. Evde karantinaya alınan Bayrak, öksürük şikayetlerinin artması üzerine hastaneye kaldırıldı. Bayrak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aynı zamanda hac organizasyonu firması Bayrak Kılavuz Turizm'in de sahibi olan Hüsnü Bayrak'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Bayrak'ın cenazesi yarın Sapanca'da toprağa verilecek.  Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun.
Körfez eski ilçe müftüsü Hüsnü Bayrak, koronavirüsten vefat etti

Körfez eski ilçe müftüsü Hüsnü Bayrak, iki hafta önce rahatsızlanması üzerine yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. Evde karantinaya alınan Bayrak, öksürük şikayetlerinin artması üzerine hastaneye kaldırıldı. Bayrak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aynı zamanda hac organizasyonu firması Bayrak Kılavuz Turizm'in de sahibi olan Hüsnü Bayrak'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Bayrak'ın cenazesi yarın Sapanca'da toprağa verilecek. 

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.