Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi UV Dezenfeksiyon Robotu üretti

TEKNOLOJİ 23.06.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2495+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi UV Dezenfeksiyon Robotu üretti

Koronavirüse karşı ilk günden itibaren amansız bir mücadele göstererek yüz binlerce steril maske ve tıbbi malzeme üreten İzmit Belediyesi, şimdi de kendi ürettiği Ultraviyole (UV) Dezenfeksiyon Robotu için patent başvurusunda bulunuyor

Koronavirüse karşı ilk günden itibaren amansız bir mücadele göstererek yüz binlerce steril maske ve tıbbi malzeme üreten İzmit Belediyesi, şimdi de kendi ürettiği Ultraviyole (UV) Dezenfeksiyon Robotu  için patent başvurusunda bulunuyor   Koronavirüse karşı aldığı önlemlerle ilk günden itibaren örnek bir mücadele gösteren İzmit Belediyesi, salgınla mücadelede yeni bir dönemi başlatıyor. Üretime dayalı belediyecilik anlayışını salgın döneminde yüzbinlerce maske, bone, siperli maske üreterek sürdüren İzmit Belediyesi, şimdi de kendi üretimi olan UV Dezenfeksiyon Robotu ile salgınla mücadeleyi ileri boyuta taşıyor.   HER TÜRLÜ YÜZEYİ DEZENFEKTE EDEBİLİYOR İzmit Belediyesi’nin üretimini gerçekleştirdiği UV DezenfeksiyonRobotu, üzerindeki ultraviyole ışın tüpleri sayesinde yüzeyin şekli ve konumu ne olursa olsun dezenfeksiyon işlemini yapabiliyor. Her türlü virüsle mücadele için tasarlanan robotla, android telefon üzerinden bağlantı kurulabiliyor.   UV ROBOTUN PATENTİ ALINACAK İnsansız bir ortamda aktif hale getirilen robot, 20 dakika içerisinde 20 metrekarelik  bir alanı etkin dezenfekte edebiliyor. İnternet üzerinden uzaktan kumanda da edilebilen cihaz, UV ışın teknolojisi ile mikrop ve bakterilere karşı etkin mücadele veriyor. İzmit Belediyesi kendi üretimi UV Dezenfeksiyon Cihazı için yakın dönemde patent başvurusunda bulunacak.
Koronavirüse karşı ilk günden itibaren amansız bir mücadele göstererek yüz binlerce steril maske ve tıbbi malzeme üreten İzmit Belediyesi, şimdi de kendi ürettiği Ultraviyole (UV) Dezenfeksiyon Robotu için patent başvurusunda bulunuyor
Koronavirüse karşı ilk günden itibaren amansız bir mücadele göstererek yüz binlerce steril maske ve tıbbi malzeme üreten İzmit Belediyesi, şimdi de kendi ürettiği Ultraviyole (UV) Dezenfeksiyon Robotu  için patent başvurusunda bulunuyor
 
Koronavirüse karşı aldığı önlemlerle ilk günden itibaren örnek bir mücadele gösteren İzmit Belediyesi, salgınla mücadelede yeni bir dönemi başlatıyor. Üretime dayalı belediyecilik anlayışını salgın döneminde yüzbinlerce maske, bone, siperli maske üreterek sürdüren İzmit Belediyesi, şimdi de kendi üretimi olan UV Dezenfeksiyon Robotu ile salgınla mücadeleyi ileri boyuta taşıyor.
 
HER TÜRLÜ YÜZEYİ DEZENFEKTE EDEBİLİYOR
İzmit Belediyesi’nin üretimini gerçekleştirdiği UV DezenfeksiyonRobotu, üzerindeki ultraviyole ışın tüpleri sayesinde yüzeyin şekli ve konumu ne olursa olsun dezenfeksiyon işlemini yapabiliyor. Her türlü virüsle mücadele için tasarlanan robotla, android telefon üzerinden bağlantı kurulabiliyor.
 
UV ROBOTUN PATENTİ ALINACAK
İnsansız bir ortamda aktif hale getirilen robot, 20 dakika içerisinde 20 metrekarelik  bir alanı etkin dezenfekte edebiliyor. İnternet üzerinden uzaktan kumanda da edilebilen cihaz, UV ışın teknolojisi ile mikrop ve bakterilere karşı etkin mücadele veriyor. İzmit Belediyesi kendi üretimi UV Dezenfeksiyon Cihazı için yakın dönemde patent başvurusunda bulunacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.