Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İmar yolları açılıyor ulaşım rahatlatılıyor

GÜNDEM 07.12.2018 - 18:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1963+ kez okundu.
 

İmar yolları açılıyor ulaşım rahatlatılıyor

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılmaya devam ediyor

Körfez’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tek tek açılarak vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlanıyor. En ücra mahallelerdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Yukarı Hereke’de yeni imar yolu açımı için de çalışma başlattı. ULAŞIM KOLAYLAŞTI Vatandaşların talepleri sonrasında gerçekleştirilen ve imar planlarında da yol olarak görünen alan için ekipler hemen çalışma başlattı. İki sokağı birbirine bağlayacak olan ve vatandaşların konutlarına da ulaşımını kolaylaştıracak yol için açma çalışması tamamlanırken, malzeme dökümü ve asfalt için de kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı ve ulaşıma açılacağı belirtildi.
Körfez Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılmaya devam ediyor

Körfez’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tek tek açılarak vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlanıyor. En ücra mahallelerdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Yukarı Hereke’de yeni imar yolu açımı için de çalışma başlattı.

ULAŞIM KOLAYLAŞTI
Vatandaşların talepleri sonrasında gerçekleştirilen ve imar planlarında da yol olarak görünen alan için ekipler hemen çalışma başlattı. İki sokağı birbirine bağlayacak olan ve vatandaşların konutlarına da ulaşımını kolaylaştıracak yol için açma çalışması tamamlanırken, malzeme dökümü ve asfalt için de kısa sürede çalışmaların tamamlanacağı ve ulaşıma açılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.