Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe Yoluna 2 Bin Ton Asfalt

GÜNDEM 04.10.2021 - 17:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2367+ kez okundu.
 

İlimtepe Yoluna 2 Bin Ton Asfalt

Körfez Belediyesi, kış öncesinde yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda da İlimtepe yolunun 3 kilometrelik kısmına 2 bin ton asfalt serildi

Körfez Belediyesi, kış öncesinde yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, Tütünçiftlik’ten İlimtepe’ye çıkışı sağlayan yol ile devam etti. Zaman zaman küçük müdahalelerle ulaşımın aksamadan devam ettirildiği yolun 3 kilometrelik kısmı komple yenilendi. KONFORLU HALE GELDİ Yaklaşık 3 gün süren çalışma sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle kış döneminde İlimtepe’ye ulaşımın sağlandığı ‘eski yol’ olarak da bilinen yol daha konforlu hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana ulaşım akslarında çalışmaların belirli periyot çerçevesinde devam edeceğini belirtti.
Körfez Belediyesi, kış öncesinde yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda da İlimtepe yolunun 3 kilometrelik kısmına 2 bin ton asfalt serildi

Körfez Belediyesi, kış öncesinde yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, Tütünçiftlik’ten İlimtepe’ye çıkışı sağlayan yol ile devam etti. Zaman zaman küçük müdahalelerle ulaşımın aksamadan devam ettirildiği yolun 3 kilometrelik kısmı komple yenilendi.

KONFORLU HALE GELDİ

Yaklaşık 3 gün süren çalışma sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle kış döneminde İlimtepe’ye ulaşımın sağlandığı ‘eski yol’ olarak da bilinen yol daha konforlu hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana ulaşım akslarında çalışmaların belirli periyot çerçevesinde devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.