Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Husumetlisini pompalıyla vuran şahıs adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ 09.10.2021 - 22:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1804+ kez okundu.
 

Husumetlisini pompalıyla vuran şahıs adliyeye sevk edildi

Gölcük'te daha önceden husumet yaşadığı kişiyi sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Kenan Cesur adlı şahıs adliyeye sevk edildi.

Gölcük'te daha önceden husumet yaşadığı kişiyi sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Kenan Cesur adlı şahıs adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi dört yol mevkisinde bulunan bir kokoreççinin önünde meydana gelen olayda, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalıştığı öğrenilen Ramazan Çar (41) isimli şahıs, cezaevinden bir süre önce çıktığı öğrenilen Kenan C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Kenan C. elindeki pompalı tüfekle Çar'a ateş etti. Ramazan Çar, bacağına isabet eden saçmalarla olay yerinden kaçmaya çalışırken Kenan C. bu sefer Çar'ın başına ateş etti. SOKAK ORTASINDA BAŞINDAN VURDU Olayı gerçekleştiren Kenan C. elinde pompalı tüfekle kaçarken başından vurulan Ramazan Çar ise kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Çar'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme işlemlerinin ardından Çar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren Kenan C.’yi ise olaydan kısa bir süre sonra Garipler Mezarlığı civarında yakaladı.  
Gölcük'te daha önceden husumet yaşadığı kişiyi sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Kenan Cesur adlı şahıs adliyeye sevk edildi.

Gölcük'te daha önceden husumet yaşadığı kişiyi sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Kenan Cesur adlı şahıs adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi dört yol mevkisinde bulunan bir kokoreççinin önünde meydana gelen olayda, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalıştığı öğrenilen Ramazan Çar (41) isimli şahıs, cezaevinden bir süre önce çıktığı öğrenilen Kenan C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Kenan C. elindeki pompalı tüfekle Çar'a ateş etti. Ramazan Çar, bacağına isabet eden saçmalarla olay yerinden kaçmaya çalışırken Kenan C. bu sefer Çar'ın başına ateş etti.

SOKAK ORTASINDA BAŞINDAN VURDU

Olayı gerçekleştiren Kenan C. elinde pompalı tüfekle kaçarken başından vurulan Ramazan Çar ise kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Çar'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme işlemlerinin ardından Çar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren Kenan C.’yi ise olaydan kısa bir süre sonra Garipler Mezarlığı civarında yakaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.