Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet tiyatrocuları unutmadı

GÜNDEM 26.03.2021 - 21:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1734+ kez okundu.
 

Hürriyet tiyatrocuları unutmadı

Sessizliği yırtan sesinizi özledik’ diyerek tiyatro oyunlarına duyulan özlemi özetleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde amatör, profesyonel ve kurumsal tiyatroları unutmadı

Sessizliği yırtan sesinizi özledik’ diyerek tiyatro oyunlarına duyulan özlemi özetleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde amatör, profesyonel ve kurumsal tiyatroları unutmadı   Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanattan mahrum bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünden ilham alarak sanata ve sanatçıya değer veren İzmit Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde İzmit’teki tiyatroları ve tiyatro sanatçılarını unutmadı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentimizde faaliyet gösteren tiyatroların kurucularına çiçek gönderdi, her birini özel günlerinde onurlandırdı. Çiçekleri kabul eden sanat emekçileri, kendilerini unutmayan Hürriyet’e teşekkürlerini gönderdi.     13 TİYATROYA ÇİÇEK TAKDİMİ İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından; Tiyatro 262 kurucusu Salih Yücel, Alternatif Tiyatro kurucusu Ersin Çakmak, Anka Tiyatro kurucusu Deniz Özdemir, Soytarı Sanat Tiyatrosu kurucusu Burak Tekin, Oyun İstasyonu kurucusu Kadir Yüksel, Kocaeli Bölge Tiyatrosu kurucusu Burhan Akçin, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı, Türbülans Tiyatro kurucusu Anıl Ata, Çevre Tiyatrosu kurucusu Eylem Şahin, Tiyatro Kasabası kurucusu Şebnem Telci Dereli, Buta Sanat kurucusu Fatih Gümüşgöz, Nill Sanat Merkezi-EGO SAHNE kurucuları Pınar Kural Çelebioğlu ile Ufuk Gönüllü ve Ayko Tiyatro kurucusu Aykut Çetinkaya’ya çiçek takdim edildi.    “SESSİZLİĞİ YIRTAN SESİNİZİ ÖZLEDİK” Tiyatrocuları çiçeklerle selamlayan belediye başkanı Hürriyet sanatçılara bir de mektup gönderdi. Hürriyet mektubunda, “Bugün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. Sessiz sahneler, kapalı perdeler… Sessizliği yırtan sesinizi özledik. Parlayan ışığınızı, hazin hazin ağlatan, doya doya güldüren sesinizi özledik. Sanat emekçilerinin, sanatseverlerin, yazarların, tasarımcıların, dansçıların, ses sanatçılarının, oyuncuların, müzisyenlerin, yönetmenlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun. Çok yakında pandemi sona erecek ve sahneler yine sizin sesinizle, enerjinizle, canlı performanslarınızla şenlenecek. Ve biz sizleri alkışlamak için orada olacağız. Sevgi ve saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.
Sessizliği yırtan sesinizi özledik’ diyerek tiyatro oyunlarına duyulan özlemi özetleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde amatör, profesyonel ve kurumsal tiyatroları unutmadı
Sessizliği yırtan sesinizi özledik’ diyerek tiyatro oyunlarına duyulan özlemi özetleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde amatör, profesyonel ve kurumsal tiyatroları unutmadı
 
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanattan mahrum bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünden ilham alarak sanata ve sanatçıya değer veren İzmit Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde İzmit’teki tiyatroları ve tiyatro sanatçılarını unutmadı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentimizde faaliyet gösteren tiyatroların kurucularına çiçek gönderdi, her birini özel günlerinde onurlandırdı. Çiçekleri kabul eden sanat emekçileri, kendilerini unutmayan Hürriyet’e teşekkürlerini gönderdi.  
 
13 TİYATROYA ÇİÇEK TAKDİMİ
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından; Tiyatro 262 kurucusu Salih Yücel, Alternatif Tiyatro kurucusu Ersin Çakmak, Anka Tiyatro kurucusu Deniz Özdemir, Soytarı Sanat Tiyatrosu kurucusu Burak Tekin, Oyun İstasyonu kurucusu Kadir Yüksel, Kocaeli Bölge Tiyatrosu kurucusu Burhan Akçin, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı, Türbülans Tiyatro kurucusu Anıl Ata, Çevre Tiyatrosu kurucusu Eylem Şahin, Tiyatro Kasabası kurucusu Şebnem Telci Dereli, Buta Sanat kurucusu Fatih Gümüşgöz, Nill Sanat Merkezi-EGO SAHNE kurucuları Pınar Kural Çelebioğlu ile Ufuk Gönüllü ve Ayko Tiyatro kurucusu Aykut Çetinkaya’ya çiçek takdim edildi. 
 
“SESSİZLİĞİ YIRTAN SESİNİZİ ÖZLEDİK”
Tiyatrocuları çiçeklerle selamlayan belediye başkanı Hürriyet sanatçılara bir de mektup gönderdi. Hürriyet mektubunda, “Bugün 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. Sessiz sahneler, kapalı perdeler… Sessizliği yırtan sesinizi özledik. Parlayan ışığınızı, hazin hazin ağlatan, doya doya güldüren sesinizi özledik. Sanat emekçilerinin, sanatseverlerin, yazarların, tasarımcıların, dansçıların, ses sanatçılarının, oyuncuların, müzisyenlerin, yönetmenlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun. Çok yakında pandemi sona erecek ve sahneler yine sizin sesinizle, enerjinizle, canlı performanslarınızla şenlenecek. Ve biz sizleri alkışlamak için orada olacağız. Sevgi ve saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.