Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı

ASAYİŞ 13.03.2021 - 17:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2548+ kez okundu.
 

Hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı

İzmit ve Kartepe’de girdikleri iş yeri ve inşaatlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ve Kartepe’de girdikleri iş yeri ve inşaatlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit’te 22 Şubat ve 5 Mart 2021 tarihlerinde, Kartepe’de 11 Mart 2021 tarihinde meydana gelen iş yeri ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarını her biri en az 16 ayrı suçtan sabıkalı olan ve 40’a kadar ulaşan suç kayıtları bulunan 6 kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit edildi. Kocaeli Polisi hırsızlık olaylarına karışan 17 ayrı suçtan sabıkalı E.Ö,  10 ayrı suçtan sabıkalı K.Y, 26  ayrı suçtan sabıkalı  Y.C., 40 ayrı suçtan sabıkalı B.A, 16 ayrı suçtan sabıkalı Z.A. ile 21 ayrı suçtan sabıkalı B.A’yı  karıştıkları son hırsızlık olayının ardından yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bir zincir marketten 2 televizyon, bir inşaattan 10 bin TL değerinde 16 parça playwood ve başka bir inşaattan 30 bin TL değerinde 62 parça playwood çaldıkları öne sürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan  ve adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ö., K.Y., Y.C.E. ve B.A.  tutuklanırken diğer iki zanlı  adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
İzmit ve Kartepe’de girdikleri iş yeri ve inşaatlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ve Kartepe’de girdikleri iş yeri ve inşaatlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İzmit’te 22 Şubat ve 5 Mart 2021 tarihlerinde, Kartepe’de 11 Mart 2021 tarihinde meydana gelen iş yeri ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarını her biri en az 16 ayrı suçtan sabıkalı olan ve 40’a kadar ulaşan suç kayıtları bulunan 6 kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit edildi. Kocaeli Polisi hırsızlık olaylarına karışan 17 ayrı suçtan sabıkalı E.Ö,  10 ayrı suçtan sabıkalı K.Y, 26  ayrı suçtan sabıkalı  Y.C., 40 ayrı suçtan sabıkalı B.A, 16 ayrı suçtan sabıkalı Z.A. ile 21 ayrı suçtan sabıkalı B.A’yı  karıştıkları son hırsızlık olayının ardından yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bir zincir marketten 2 televizyon, bir inşaattan 10 bin TL değerinde 16 parça playwood ve başka bir inşaattan 30 bin TL değerinde 62 parça playwood çaldıkları öne sürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan  ve adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ö., K.Y., Y.C.E. ve B.A.  tutuklanırken diğer iki zanlı  adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.