Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ezberleri Bozacağız

SİYASET 10.09.2021 - 22:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2654+ kez okundu.
 

Ezberleri Bozacağız

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı olarak atanan Veli Yıldız, bir yandan yönetimini oluşturmaya başlarken, diğer yandan da saha çalışmalarına ve ziyaretlere başladı

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı olarak atanan Veli Yıldız, bir yandan yönetimini oluşturmaya başlarken, diğer yandan da saha çalışmalarına ve ziyaretlere başladı Siyasette geçmişteki tecrübesini de kullanarak ezberleri bozacaklarını ve ses getiren bir program takip edeceklerini söyleyen Veli Yıldız, “İlk aşamada yönetimi oluşturup, üyelerle temasa geçeceğiz. Daha sonra özellikle gençlerle ilgili projeler oluşturarak, partimizin eski güçleriyle de fikir alış verişi yaparak siyasette hızlı bir çıkış ivmesi yakalayacağız. Demokrat Parti ülkemizin köklü, güçlü bir siyasi partisi. Geniş bir tabana sahibiz ve bunu kullanarak, eski yöneticilerle bir araya gelerek farklı bir çalışma rotası belirleyeceğiz” dedi. KISA ZAMANDA KESİN SONUÇLAR Veli Yıldız, çıktığı bu yolda mevcut yönetim, dinlenmeye çekilmiş eski yönetim ve genç kadrolara büyük önem vereceğini belirterek, “Kimseyi dışarda bırakmayacağız. Eskisiyle, yenisiyle birlikte yürümek isteyen her kese kapımız açık. İlk seçimlerde Körfez’de ki gücümüzü gösterip, şaşırtıcı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bu güne kadar yapılan çalışmalar nedeniyle yönetici arkadaşlarımıza ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyor, bundan sonra da yanımızda görmek istiyoruz” dedi. YAPICI DİL Yıldız açıklamasının devamında, “Siyasi partiler hayatımızın ve ülkenin gerçekleridir. İktidar eleştiriye açık olmalı, muhalefette uyarıcı bir dille gerektiği zaman yanlışı söyleyip, dur diyebilmeli. Biz bunu yaparken kırıcı değil, yapıcı olmaya özen göstereceğiz. İktidar da olsun, muhalefette olsun diğer siyasi partilerle dostluk havası içinde, sürekli görüşerek, birbirimizin acısını, mutluluğunu, önemli günlerini paylaşarak, ülkeye hizmet amacıyla var olacağız” dedi.  
Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı olarak atanan Veli Yıldız, bir yandan yönetimini oluşturmaya başlarken, diğer yandan da saha çalışmalarına ve ziyaretlere başladı

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı olarak atanan Veli Yıldız, bir yandan yönetimini oluşturmaya başlarken, diğer yandan da saha çalışmalarına ve ziyaretlere başladı

Siyasette geçmişteki tecrübesini de kullanarak ezberleri bozacaklarını ve ses getiren bir program takip edeceklerini söyleyen Veli Yıldız, “İlk aşamada yönetimi oluşturup, üyelerle temasa geçeceğiz. Daha sonra özellikle gençlerle ilgili projeler oluşturarak, partimizin eski güçleriyle de fikir alış verişi yaparak siyasette hızlı bir çıkış ivmesi yakalayacağız. Demokrat Parti ülkemizin köklü, güçlü bir siyasi partisi. Geniş bir tabana sahibiz ve bunu kullanarak, eski yöneticilerle bir araya gelerek farklı bir çalışma rotası belirleyeceğiz” dedi.

KISA ZAMANDA KESİN SONUÇLAR

Veli Yıldız, çıktığı bu yolda mevcut yönetim, dinlenmeye çekilmiş eski yönetim ve genç kadrolara büyük önem vereceğini belirterek, “Kimseyi dışarda bırakmayacağız. Eskisiyle, yenisiyle birlikte yürümek isteyen her kese kapımız açık. İlk seçimlerde Körfez’de ki gücümüzü gösterip, şaşırtıcı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bu güne kadar yapılan çalışmalar nedeniyle yönetici arkadaşlarımıza ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyor, bundan sonra da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

YAPICI DİL

Yıldız açıklamasının devamında, “Siyasi partiler hayatımızın ve ülkenin gerçekleridir. İktidar eleştiriye açık olmalı, muhalefette uyarıcı bir dille gerektiği zaman yanlışı söyleyip, dur diyebilmeli. Biz bunu yaparken kırıcı değil, yapıcı olmaya özen göstereceğiz. İktidar da olsun, muhalefette olsun diğer siyasi partilerle dostluk havası içinde, sürekli görüşerek, birbirimizin acısını, mutluluğunu, önemli günlerini paylaşarak, ülkeye hizmet amacıyla var olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.