Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın trafik kazası GEÇİRDİ

YAŞAM 07.10.2021 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1341+ kez okundu.
 

Büyükakın trafik kazası GEÇİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın içinde bulunduğu makam aracı, Ankara dönüşü kaza yaptı. Başkan Büyükakın, kendisinin ve araçta bulunanların sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün Ankara'ya giderek il başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları birlikte Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek bir takım görüşmelerde bulundu.  Ankara ziyaretinin ardından Kocaeli'ye dönerken, TEM Otoyolu'nda Büyükakın'ın içinde bulunduğu makam aracına başka bir aracın arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada maddi hasar meydana geldi. Büyükakın, sosyal medya hesabından olay ile ilgili, "Sevgili hemşehrilerim Ankara dönüşü ufak bir kaza geçirdik. Meraklanmayın kaza da yaralanan olmadı. Hepimizin sağlık durumu gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. Rabbim beterinden korusun." açıklamasında bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın içinde bulunduğu makam aracı, Ankara dönüşü kaza yaptı. Başkan Büyükakın, kendisinin ve araçta bulunanların sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün Ankara'ya giderek il başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları birlikte Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek bir takım görüşmelerde bulundu. 

Ankara ziyaretinin ardından Kocaeli'ye dönerken, TEM Otoyolu'nda Büyükakın'ın içinde bulunduğu makam aracına başka bir aracın arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada maddi hasar meydana geldi.

Büyükakın, sosyal medya hesabından olay ile ilgili, "Sevgili hemşehrilerim Ankara dönüşü ufak bir kaza geçirdik. Meraklanmayın kaza da yaralanan olmadı. Hepimizin sağlık durumu gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. Rabbim beterinden korusun." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.