Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bütün Dualar Esra için

Trafik Kazası 04.07.2020 - 00:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3209+ kez okundu.
 

Bütün Dualar Esra için

Körfez İlçede Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Esra Çelik, geçirdiği bisiklet kazası sonrası hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Bütün Dualar Esra için Körfez İlçede Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Esra Çelik, geçirdiği bisiklet kazası sonrası hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Körfez ilçe Barbaros Mah. Sönmez Sok. 27 Yanıkkaya İş Mrk. D:7-8 adresinde bulunan Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olan Esra Çelik , geçtiğimiz hafta sonunda Gebze’de bulunan kız arkadaşına ziyarete gitti. Arkadaşıyla Gebze ilçeyi gezen Esra Çelik, şirket arabasında bulunan bisikletle gezinmeye başladı. Yokuştan aşağı giderken dengesini kaybedince yere düşerek ağır yaralandı. Kaza yerine gelen acil sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane’de beyin ameliyatı olan genç kız Esra Çelik yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.
Körfez İlçede Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Esra Çelik, geçirdiği bisiklet kazası sonrası hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Bütün Dualar Esra için

Körfez İlçede Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Esra Çelik, geçirdiği bisiklet kazası sonrası hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Körfez ilçe Barbaros Mah. Sönmez Sok. 27 Yanıkkaya İş Mrk. D:7-8 adresinde bulunan Özel İşkar Osgb - Özel İş Kar İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi San. Ve Tic.Ltd.Şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olan Esra Çelik , geçtiğimiz hafta sonunda Gebze’de bulunan kız arkadaşına ziyarete gitti. Arkadaşıyla Gebze ilçeyi gezen Esra Çelik, şirket arabasında bulunan bisikletle gezinmeye başladı. Yokuştan aşağı giderken dengesini kaybedince yere düşerek ağır yaralandı. Kaza yerine gelen acil sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane’de beyin ameliyatı olan genç kız Esra Çelik yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.