Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bu kentin geleceği için bir aradayız!

SİYASET 13.10.2021 - 14:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1961+ kez okundu.
 

Bu kentin geleceği için bir aradayız!

Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Gündeme dair pek çok konuyu konuştuk. Bu kentin geleceği için bir aradayız” dedi.

Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Gündeme dair pek çok konuyu konuştuk. Bu kentin geleceği için bir aradayız” dedi. Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da kahvaltılı bir organizasyonla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır ve Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun katıldığı programda İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Şanbaz Yıldız toplantıda Kocaeli’nin sorunlarının ve ülke gündeminin konuşulduğunu ifade etti. ORTAK HAREKET EDEBİLMEK İÇİN Şanbaz Yıldız toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi; “Corona virüsü pandemisi her yerde olduğu gibi Kocaeli siyasetinde de verimi oldukça düşürmüştü. Can derdi her şeyin önündeydi. Yaklaşık 2 yılın ardından ülke olarak geldiğimiz durum ortada. En büyük dert geçim derdi. Adalet deseniz artık varlığından bihaber olduk. Türkiye çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları aşmanın tek yolu iktidar ve sistem değişikliğidir. Bir erken seçim atmosferine girdik. Bu çarşıda, sokakta çok net görülüyor. Biz de muhalefet partilerinin il başkanları olarak iletişimizi güçlendirmek ve temel sıkıntılar noktasında ortak hareket edebilmek adına bugün kahvaltıda bir araya geldik. KENTİN SORUNLARI KONUŞULDU Kahvaltıda hepimiz ev sahibiydik. Kocaeli’nin sorunlarını konuştuk. Kent merkezinin kış ayları başlarken nasıl bir şantiye haline getirildiğini, zaten iş yapamayan esnafın bir de çamurla uğraşmak zorunda kaldığını, elektrik ve doğalgaz faturalarındaki artışı, öğrencilerin yurt sorunlarını, akaryakıt zamlarını, döviz kurlarının uçup gitmesini konuştuk. Aslında yan yana gelen 2 vatandaş ne konuşuyorsa o konuları konuştuk. Çözüm için neler yapabileceğimizi tartıştık. Bu uzun süredir ilk defa bir araya geldiğimiz bir organizasyon oldu. Bu kentin sorunları ile dertlenen il başkanlarının bir araya gelmiş olması pek çok sorunun çözümü için önemli bir adım olacaktır.”
Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Gündeme dair pek çok konuyu konuştuk. Bu kentin geleceği için bir aradayız” dedi.

Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Gündeme dair pek çok konuyu konuştuk. Bu kentin geleceği için bir aradayız” dedi.

Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da kahvaltılı bir organizasyonla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır ve Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun katıldığı programda İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Şanbaz Yıldız toplantıda Kocaeli’nin sorunlarının ve ülke gündeminin konuşulduğunu ifade etti.

ORTAK HAREKET EDEBİLMEK İÇİN

Şanbaz Yıldız toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi; “Corona virüsü pandemisi her yerde olduğu gibi Kocaeli siyasetinde de verimi oldukça düşürmüştü. Can derdi her şeyin önündeydi. Yaklaşık 2 yılın ardından ülke olarak geldiğimiz durum ortada. En büyük dert geçim derdi. Adalet deseniz artık varlığından bihaber olduk. Türkiye çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları aşmanın tek yolu iktidar ve sistem değişikliğidir. Bir erken seçim atmosferine girdik. Bu çarşıda, sokakta çok net görülüyor. Biz de muhalefet partilerinin il başkanları olarak iletişimizi güçlendirmek ve temel sıkıntılar noktasında ortak hareket edebilmek adına bugün kahvaltıda bir araya geldik.

KENTİN SORUNLARI KONUŞULDU

Kahvaltıda hepimiz ev sahibiydik. Kocaeli’nin sorunlarını konuştuk. Kent merkezinin kış ayları başlarken nasıl bir şantiye haline getirildiğini, zaten iş yapamayan esnafın bir de çamurla uğraşmak zorunda kaldığını, elektrik ve doğalgaz faturalarındaki artışı, öğrencilerin yurt sorunlarını, akaryakıt zamlarını, döviz kurlarının uçup gitmesini konuştuk. Aslında yan yana gelen 2 vatandaş ne konuşuyorsa o konuları konuştuk. Çözüm için neler yapabileceğimizi tartıştık. Bu uzun süredir ilk defa bir araya geldiğimiz bir organizasyon oldu. Bu kentin sorunları ile dertlenen il başkanlarının bir araya gelmiş olması pek çok sorunun çözümü için önemli bir adım olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.