Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Boğazı kesilen pazarlamacının dosyası çözüldü!

ASAYİŞ 11.10.2021 - 14:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2603+ kez okundu.
 

Boğazı kesilen pazarlamacının dosyası çözüldü!

Kartepe Köseköy’de bulunan alt geçitte boğazı kesik halde bulunan pazarlamacı ile ilgili cinayet 17 yıl sonra çözüldü.

Kartepe Köseköy’de bulunan alt geçitte boğazı kesik halde bulunan pazarlamacı ile ilgili cinayet 17 yıl sonra çözüldü. Bir tavukçu firmasında pazarlama işi ile uğraşan, 10 Haziran 2004 tarihinde dönemin jandarma bölgesi olan Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi D-100 altgeçidinde boğazı kesik halde bulunan Murat Özdemir  (25) cinayetiyle ilgili o dönem tüm araştırmalara rağmen bir sonuç alınamamıştı. Dosya faili meçhul kalırken,  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri faili meçhul kalan dosyayı yeniden raftan indirerek soruşturmayı derinleştirdi. “BOŞUNA BENİ ÇEKİYORSUNUZ” Özdemir’in tahsilat günü olan Perşembe günü öldürüldüğü tespit eden ekipler o dönem şirkette çalışan bütün çalışanları takibe aldı. Şirkette muhasebeci olarak çalışan, olaydan 6-7 önce işten ayrıldığı tespit edilen M.Ş. (43) ve arkadaşı H.F. (61) gözaltına alındı. Tahsilat parasını almalarının ardından boğazı kesilip defalarca bıçakladığından şüphelenilen şahıslar  adliyeye sevk edildi. M.Ş. pozitif olması nedeniyle filyasyon ekibinin aracıyla Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilirken H.F. ise araca bindirildiği sırada “Ben yapmadım; suçsuzum; hiç boşuna beni çekmeyin. M.Ş. yaptı. Boşuna beni çekiyorsunuz” diye bağırdı. 17 yıl sonra çözülen cinayetin ardından Kocaeli’de 12’nci faili meçhul kalan dosya da çözülmüş oldu.    
Kartepe Köseköy’de bulunan alt geçitte boğazı kesik halde bulunan pazarlamacı ile ilgili cinayet 17 yıl sonra çözüldü.

Kartepe Köseköy’de bulunan alt geçitte boğazı kesik halde bulunan pazarlamacı ile ilgili cinayet 17 yıl sonra çözüldü.

Bir tavukçu firmasında pazarlama işi ile uğraşan, 10 Haziran 2004 tarihinde dönemin jandarma bölgesi olan Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi D-100 altgeçidinde boğazı kesik halde bulunan Murat Özdemir  (25) cinayetiyle ilgili o dönem tüm araştırmalara rağmen bir sonuç alınamamıştı. Dosya faili meçhul kalırken,  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri faili meçhul kalan dosyayı yeniden raftan indirerek soruşturmayı derinleştirdi.

“BOŞUNA BENİ ÇEKİYORSUNUZ”

Özdemir’in tahsilat günü olan Perşembe günü öldürüldüğü tespit eden ekipler o dönem şirkette çalışan bütün çalışanları takibe aldı. Şirkette muhasebeci olarak çalışan, olaydan 6-7 önce işten ayrıldığı tespit edilen M.Ş. (43) ve arkadaşı H.F. (61) gözaltına alındı. Tahsilat parasını almalarının ardından boğazı kesilip defalarca bıçakladığından şüphelenilen şahıslar  adliyeye sevk edildi. M.Ş. pozitif olması nedeniyle filyasyon ekibinin aracıyla Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilirken H.F. ise araca bindirildiği sırada “Ben yapmadım; suçsuzum; hiç boşuna beni çekmeyin. M.Ş. yaptı. Boşuna beni çekiyorsunuz” diye bağırdı. 17 yıl sonra çözülen cinayetin ardından Kocaeli’de 12’nci faili meçhul kalan dosya da çözülmüş oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.