Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Belediye sildi, onlar yazmaktan vazgeçmedi

GÜNDEM 24.10.2021 - 16:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2069+ kez okundu.
 

Belediye sildi, onlar yazmaktan vazgeçmedi

Körfez'de ısrarcı aşık duvara aşkını yazmaktan vazgeçmiyor

Körfez'de ısrarcı aşık duvara aşkını yazmaktan vazgeçmiyor Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde bir duvara yazılan aşk ilanı içeren yazı belediye Fen İşleri ekipleri tarafından silindi. Aradan günler geçti ve ısrarcı aşık bu kez aynı noktaya meydan okuyan ikinci yazıyı yazdı. Belediye yazının silinmesini sosyal medyada paylaşıp, “Seviyorsan git konuş bence, çünkü biz duvardan siliyoruz” mesajı yayınlamıştı. Israrcı aşık bu kez duvara, “Duvardan silmek kolay belediye, yiyosa kalbimden sil” mesajını yazdı. Belediye ile ısrarcı aşık arasındaki mücadeleyi kimin kazanacağı merak edilirken, Mehmet Irak da sosyal medya hesabında konuya müdahil oldu ve “Körfez Belediye Başkanım. Sayın Şener Sögüt Sude'nin sevgilisi cevap vermiş. Aracı olalım başkanım bunları bulup evlendirelim” diye yazdı.  
Körfez'de ısrarcı aşık duvara aşkını yazmaktan vazgeçmiyor

Körfez'de ısrarcı aşık duvara aşkını yazmaktan vazgeçmiyor

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde bir duvara yazılan aşk ilanı içeren yazı belediye Fen İşleri ekipleri tarafından silindi.
Aradan günler geçti ve ısrarcı aşık bu kez aynı noktaya meydan okuyan ikinci yazıyı yazdı.

Belediye yazının silinmesini sosyal medyada paylaşıp, “Seviyorsan git konuş bence, çünkü biz duvardan siliyoruz” mesajı yayınlamıştı.

Israrcı aşık bu kez duvara, “Duvardan silmek kolay belediye, yiyosa kalbimden sil” mesajını yazdı. Belediye ile ısrarcı aşık arasındaki mücadeleyi kimin kazanacağı merak edilirken, Mehmet Irak da sosyal medya hesabında konuya müdahil oldu ve “Körfez Belediye Başkanım. Sayın Şener Sögüt Sude'nin sevgilisi cevap vermiş. Aracı olalım başkanım bunları bulup evlendirelim” diye yazdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.