Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Roman kültürünü yaşatacağız”

Körfez Belediyesi 16.08.2021 - 12:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2167+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Roman kültürünü yaşatacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Romanlar Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, Körfez Romanlar Dernek Başkanı Bayram Deniz ve beraberindekileri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Romanlar Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, Körfez Romanlar Dernek Başkanı Bayram Deniz ve beraberindekileri makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişin gerçekleştirildiği ziyarette konuşan Ahmet Çokyaşar, Başkan Şener Söğüt’e bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. PROJESİ HAZIRLANDI Körfez’i bir kültür mozaiğine benzeten Başkan Şener Söğüt, “İlçemizde yaşayan roman vatandaşlarımız için Esentepe Mahallemizde kültür evi projesini hazırladık. İki katlı bir bina olacak. Alt katında kültürel ve sosyal etkinliklerinizi düzenleyebileceğiniz, çocuklarımızın kitap okuyarak vakit geçireceği, eğitimlerin verilebileceği çok amaçlı bir salon olacak. KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZ Körfez, içerisinde barındırdığı kültürel güzelliklerle bir ve bütün. Ve bu güzelliği de daha da genişletmek adına kültür evleri projelerimiz var. Roman Kültür Evi dışında Taşköprü Kültür Evi’ni hayata geçiriyoruz. Onun da projesini hazırladık” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Çokyaşar ve Körfez Dernek Başkanı Bayram Denizci, Başkan Söğüt’e proje dolayısıyla teşekkür etti.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Romanlar Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, Körfez Romanlar Dernek Başkanı Bayram Deniz ve beraberindekileri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Romanlar Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, Körfez Romanlar Dernek Başkanı Bayram Deniz ve beraberindekileri makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişin gerçekleştirildiği ziyarette konuşan Ahmet Çokyaşar, Başkan Şener Söğüt’e bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

PROJESİ HAZIRLANDI

Körfez’i bir kültür mozaiğine benzeten Başkan Şener Söğüt, “İlçemizde yaşayan roman vatandaşlarımız için Esentepe Mahallemizde kültür evi projesini hazırladık. İki katlı bir bina olacak. Alt katında kültürel ve sosyal etkinliklerinizi düzenleyebileceğiniz, çocuklarımızın kitap okuyarak vakit geçireceği, eğitimlerin verilebileceği çok amaçlı bir salon olacak.

KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZ

Körfez, içerisinde barındırdığı kültürel güzelliklerle bir ve bütün. Ve bu güzelliği de daha da genişletmek adına kültür evleri projelerimiz var. Roman Kültür Evi dışında Taşköprü Kültür Evi’ni hayata geçiriyoruz. Onun da projesini hazırladık” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Çokyaşar ve Körfez Dernek Başkanı Bayram Denizci, Başkan Söğüt’e proje dolayısıyla teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.