Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Halkımıza karşı hep dürüst olduk”

GÜNDEM 18.10.2021 - 12:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2041+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Halkımıza karşı hep dürüst olduk”

Körfez Erzurumlular Derneği yönetimi ve üyelerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Yapabileceğimiz işler için söz veriyoruz, teknik açıdan yapılamayacak istekleri ise açık açık söylüyoruz. Bu konuda halkımıza karşı hep dürüst olduk” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ve üyelerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. STK’ların bir ilçenin en önemli dinamiği olduğunu belirten Başkan Söğüt, yerel kalkınmada da önemli bir rol üstlendiklerini söyledi. ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR Görevde 2,5 yıllık süreci geride bıraktıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Zaman çabuk geçiyor. Bizler de bu süreç içerisinde ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ilçemiz için mesai harcadık. Mevcut projelerimizi tamamladık, bunlara da yenilerini ekledik. Pandemi sürecinde adımlarımızı daha dikkatli attık. Şimdi 2022 yılında projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bütçemizi hazırladık ve meclisimizde onayladık. ROTAYI SİZ ÇİZİYORSUNUZ Tabi bunları hayata geçirirken de ortak akılla hareket edeceğiz. Biz bu kenti muhtarlarımız, STK’larımız ve hemşehrilerimizin de görüşlerini alarak yönetiyoruz. Aslında bize siz istikamet çizeceksiniz. Bazen bizim fark edemediğimiz ya da düşünemediğimiz hususlar olabiliyor. Bütün mahallelerimizi geziyoruz. Eksiklikleri, yapmamız gerekenleri vatandaşlarımızdan dinliyor, ona göre adımlar atıyoruz. MAHALLELERİMİZİ GEZİYORUZ Bu noktada mahalle meclislerimiz gerçekten önemli. Muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle bölgesel sorunları yerinde görmek adına saha gezisi yapıyoruz. Bunların çözümünü de yine yerinde sağlıyoruz. Bugüne kadar, pandemi şartlarında bile bütün mahalleleri dolaştık. Gidilecek birkaç mahallemiz ve köy bölgeleri kaldı. Taleplerle ilgili yapılabilecekler için söz veriyoruz, teknik açıdan yapılamayacak istekleri ise zamana bırakıyoruz. Bu konuda halkımıza karşı hep dürüst olduk” dedi.    
Körfez Erzurumlular Derneği yönetimi ve üyelerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Yapabileceğimiz işler için söz veriyoruz, teknik açıdan yapılamayacak istekleri ise açık açık söylüyoruz. Bu konuda halkımıza karşı hep dürüst olduk” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ve üyelerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. STK’ların bir ilçenin en önemli dinamiği olduğunu belirten Başkan Söğüt, yerel kalkınmada da önemli bir rol üstlendiklerini söyledi.

ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR

Görevde 2,5 yıllık süreci geride bıraktıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Zaman çabuk geçiyor. Bizler de bu süreç içerisinde ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ilçemiz için mesai harcadık. Mevcut projelerimizi tamamladık, bunlara da yenilerini ekledik. Pandemi sürecinde adımlarımızı daha dikkatli attık. Şimdi 2022 yılında projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bütçemizi hazırladık ve meclisimizde onayladık.

ROTAYI SİZ ÇİZİYORSUNUZ

Tabi bunları hayata geçirirken de ortak akılla hareket edeceğiz. Biz bu kenti muhtarlarımız, STK’larımız ve hemşehrilerimizin de görüşlerini alarak yönetiyoruz.

Aslında bize siz istikamet çizeceksiniz. Bazen bizim fark edemediğimiz ya da düşünemediğimiz hususlar olabiliyor. Bütün mahallelerimizi geziyoruz. Eksiklikleri, yapmamız gerekenleri vatandaşlarımızdan dinliyor, ona göre adımlar atıyoruz.

MAHALLELERİMİZİ GEZİYORUZ

Bu noktada mahalle meclislerimiz gerçekten önemli. Muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle bölgesel sorunları yerinde görmek adına saha gezisi yapıyoruz. Bunların çözümünü de yine yerinde sağlıyoruz. Bugüne kadar, pandemi şartlarında bile bütün mahalleleri dolaştık. Gidilecek birkaç mahallemiz ve köy bölgeleri kaldı. Taleplerle ilgili yapılabilecekler için söz veriyoruz, teknik açıdan yapılamayacak istekleri ise zamana bırakıyoruz. Bu konuda halkımıza karşı hep dürüst olduk” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.