Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Gönül köprüsü inşa ediyoruz”

GÜNDEM 08.10.2021 - 14:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2517+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Gönül köprüsü inşa ediyoruz”

Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak bir buçuk yıl aradan sonra vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye başlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli kadınlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile birlikte, Yeniyalı Mahallesi sakinlerinden Birsen-Ömer Tohumeken çiftinin evlerine konuk oldu. Pandemi sürecinin önemine değinen Başkan Söğüt, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda kadınlara uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. KAPINIZI ÇALMAYA DEVAM EDECEĞİZ Başkan Söğüt, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın her gün sıklıkla vurguladığı üzere sosyal mesafeye uyacağız, maske kullanacağız ve temizliğe özen göstereceğiz. Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi. HAYATA GEÇECEK PROJELERİ ANLATTI Körfezli kadınlarla bir araya gelen Başkan Söğüt, gelen soruları tek tek cevaplayarak, herkesle uzun uzun sohbet etti. Körfez’de sosyal donatı alanlarını çoğaltacaklarını belirten Söğüt, İlimtepe Millet Bahçesi, Körfez Halk Kütüphanesi, Taşköprü Kültür Evi, Körfez Kapalı Spor Salonu projeleri hakkında ise çeşitli bilgiler aktardı. GÖNÜL KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYORUZ Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüleri inşa ediyoruz diyen Başkan Söğüt, “Körfez’de; çocuğuyla, genciyle, erkeğiyle, kadınıyla iki yüz bin nüfusumuzla kocaman bir aileyiz. Sizlerin istek ve talepleri bizim için önemli. Yapılması mümkün her talebi gerçekleştiriyoruz. Göstermiş olduğunuz sevgi ve saygı, gücümüze güç katıyor. BİR ARADA OLMAK GÜZEL Burada siz değerli hanım kardeşlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgi için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.  Körfezli kadınlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.  
Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak bir buçuk yıl aradan sonra vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye başlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli kadınlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile birlikte, Yeniyalı Mahallesi sakinlerinden Birsen-Ömer Tohumeken çiftinin evlerine konuk oldu. Pandemi sürecinin önemine değinen Başkan Söğüt, sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda kadınlara uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

KAPINIZI ÇALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Söğüt, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın her gün sıklıkla vurguladığı üzere sosyal mesafeye uyacağız, maske kullanacağız ve temizliğe özen göstereceğiz. Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.



HAYATA GEÇECEK PROJELERİ ANLATTI
Körfezli kadınlarla bir araya gelen Başkan Söğüt, gelen soruları tek tek cevaplayarak, herkesle uzun uzun sohbet etti. Körfez’de sosyal donatı alanlarını çoğaltacaklarını belirten Söğüt, İlimtepe Millet Bahçesi, Körfez Halk Kütüphanesi, Taşköprü Kültür Evi, Körfez Kapalı Spor Salonu projeleri hakkında ise çeşitli bilgiler aktardı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYORUZ
Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüleri inşa ediyoruz diyen Başkan Söğüt, “Körfez’de; çocuğuyla, genciyle, erkeğiyle, kadınıyla iki yüz bin nüfusumuzla kocaman bir aileyiz. Sizlerin istek ve talepleri bizim için önemli. Yapılması mümkün her talebi gerçekleştiriyoruz. Göstermiş olduğunuz sevgi ve saygı, gücümüze güç katıyor.

BİR ARADA OLMAK GÜZEL

Burada siz değerli hanım kardeşlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgi için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.  Körfezli kadınlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.