Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Esnafımızın Refahını Önemsiyoruz”

Körfez Belediyesi 20.12.2021 - 11:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1661+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Esnafımızın Refahını Önemsiyoruz”

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Şener Söğüt, , “Esnaflarımızın işleri ne kadar iyiyse, ilçe ekonomisine ve üretime o kadar büyük katkı sağlar” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Deniz Tekstil isimli iş yerinin açılışını yaptıktan sonra çevrede bulunan esnafı ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Şener Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk de eşlik etti. Esnafla sohbet eden, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Şener Söğüt, esnaf ve sanatkârlığın önemli bir kültürel hazine olduğunu belirtti. İSTİŞARE İLE ADIM ATIYORUZ Körfez Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Esnaflarımızın işleri ne kadar iyiyse, üretime ve ilçe ekonomisine o kadar büyük katkı sağlar. Bizler de bu durumun bilincinde hareket ediyor, esnafımızın refahını ve huzurunu önemsiyoruz. Atacağımız her adım için de esnafımızla istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ Pandemi sürecinin etkilerinin sadece Türkiye’de değil dünyada ekonomik sarsıntılara yol açtığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Pandemi ile mücadelede belediyelere önemli işler düştü. Sözümüz vardı; gerekirse yatırım yapmayız ama vatandaşımız ve esnafımızın yanında oluruz diye. 1000 esnafımıza ayni yardımda bulunduk. Biliyoruz ki; esnafımız bu kentin kilit taşıdır ve olmazsa olmazıdır” dedi.  
Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Şener Söğüt, , “Esnaflarımızın işleri ne kadar iyiyse, ilçe ekonomisine ve üretime o kadar büyük katkı sağlar” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Deniz Tekstil isimli iş yerinin açılışını yaptıktan sonra çevrede bulunan esnafı ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Şener Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk de eşlik etti. Esnafla sohbet eden, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Şener Söğüt, esnaf ve sanatkârlığın önemli bir kültürel hazine olduğunu belirtti.

İSTİŞARE İLE ADIM ATIYORUZ

Körfez Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Esnaflarımızın işleri ne kadar iyiyse, üretime ve ilçe ekonomisine o kadar büyük katkı sağlar. Bizler de bu durumun bilincinde hareket ediyor, esnafımızın refahını ve huzurunu önemsiyoruz. Atacağımız her adım için de esnafımızla istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ

Pandemi sürecinin etkilerinin sadece Türkiye’de değil dünyada ekonomik sarsıntılara yol açtığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Pandemi ile mücadelede belediyelere önemli işler düştü. Sözümüz vardı; gerekirse yatırım yapmayız ama vatandaşımız ve esnafımızın yanında oluruz diye. 1000 esnafımıza ayni yardımda bulunduk. Biliyoruz ki; esnafımız bu kentin kilit taşıdır ve olmazsa olmazıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.