Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz”

GÜNDEM 20.08.2021 - 23:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1698+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz”

Körfez Belediyesi, Körfez Kızılay Şubesi ile birlikte sel bölgesine bir tır dolusu yardım malzemesi daha gönderdi. Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz” dedi

Körfez Belediyesi ve Kızılay Körfez Şubesi tarafından sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu, Bartın ve Sinop için hazırlanan yardımlar, bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı. Daha önce yüreğimizi de yakan Akdeniz ve Ege’deki yangın bölgelerine de yardım ulaştıran Körfez Belediyesi, vatandaşların da desteği ile kısa sürede bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri hazır hale getirdi. KÖRFEZLİLERİN DUYARLILIĞI Körfez Belediyesi’nin hijyen koli desteği sunarken, STK’lar ve vatandaşlar da gıda ve diğer ihtiyaç malzemeleri desteğinde bulundu. Bir tır dolusu malzeme ise Başkan Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kızılay Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın ve STK temsilcilerinin katıldığı tören ile uğurlandı. BİRLİKTE SARACAĞIZ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, acıların paylaştıkça hafifleyeceğini belirterek, “Yüzyılın felaketi olarak adlandırabileceğimiz 17 Ağustos depremini en ağır şekilde yaşayan bir ilçe olarak, oradaki insanlarımızın acısını çok iyi anlıyoruz. Yaraları birlikte saracağız” dedi. Yola çıkan tır, Kızılay’ın bölge deposuna ulaşacak ve buradan illerdeki ihtiyaçlara göre dağıtımı sağlanacak.  
Körfez Belediyesi, Körfez Kızılay Şubesi ile birlikte sel bölgesine bir tır dolusu yardım malzemesi daha gönderdi. Başkan Söğüt, “Acılarımızı paylaştıkça hafifleteceğiz” dedi

Körfez Belediyesi ve Kızılay Körfez Şubesi tarafından sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu, Bartın ve Sinop için hazırlanan yardımlar, bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı. Daha önce yüreğimizi de yakan Akdeniz ve Ege’deki yangın bölgelerine de yardım ulaştıran Körfez Belediyesi, vatandaşların da desteği ile kısa sürede bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri hazır hale getirdi.

KÖRFEZLİLERİN DUYARLILIĞI

Körfez Belediyesi’nin hijyen koli desteği sunarken, STK’lar ve vatandaşlar da gıda ve diğer ihtiyaç malzemeleri desteğinde bulundu. Bir tır dolusu malzeme ise Başkan Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kızılay Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın ve STK temsilcilerinin katıldığı tören ile uğurlandı.

BİRLİKTE SARACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, acıların paylaştıkça hafifleyeceğini belirterek, “Yüzyılın felaketi olarak adlandırabileceğimiz 17 Ağustos depremini en ağır şekilde yaşayan bir ilçe olarak, oradaki insanlarımızın acısını çok iyi anlıyoruz. Yaraları birlikte saracağız” dedi. Yola çıkan tır, Kızılay’ın bölge deposuna ulaşacak ve buradan illerdeki ihtiyaçlara göre dağıtımı sağlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.