Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Şayir, hastane personelini ağırladı

GÜNDEM 19.01.2022 - 18:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1445+ kez okundu.
 

Başkan Şayir, hastane personelini ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi personelini yemekte ağırlayarak pandemi sürecinde gösterdikleri üstün performanslarından dolayı teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi personelini yemekte ağırlayarak pandemi sürecinde gösterdikleri üstün performanslarından dolayı teşekkür etti. Programda, başarılı personellere belge verildi.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ömer Nazi Yılmaz, Hastane Müdürü Şükrü Gözalan ve hastane çalışanları ile Güllüova Restaurant’ta bir araya geldi. HASTANE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR Hastane personelinin katıldığı yemekte birer konuşma yapan Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ömer Naci Yılmaz ve Hastane Müdürü Şükrü Gözalan, yaklaşık üç yıldır yaşanan pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar yaparak çalışan mesai arkadaşlarına ve güzel bir ortamda mesai arkadaşları ile bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e düzenledikleri yemekten dolayı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. FEDAKÂRLIKLARINIZI UNUTMAYACAĞIZ Sağlık personellerinin pandemi sürecinde ki fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da “Sağlık her şeyden önemlidir. Bizim canımızı emanet ettiğimiz siz sağlık personellerinin özellikle pandemi sürecinde nasıl fedakârlıklar yaparak, ailelerinden evlerinden uzak bir şekilde vatandaşlarımızın can sağlığı için çalıştıklarına şahidiz. Gece-gündüz demeden mesai yaparak, bu zorlu süreci mağduriyet yaşamadan atlatmamızı sağlayan, sağlık personellerine minnettarız. Bu vesile ile bu süreçte hayatlarını kaybeden sağlık personellerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. SİZLERE GÜVENİYORUZ Biz yerel yönetim olarak hastanemizin ve çalışan arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışabilmesi için de elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hastanemizin statüsünün değiştirilerek D sınıfından C sınıfına yükseltilmesi, yeni branşların açılması, hekim, hemşire ve tüm kadrolarının genişletilmesi için girişimlerde bulunduk. Geçtiğimiz aylarda da Sağlık Bakanlığımızdan onay aldık. İnşallah yeni açılacak branşlar ve yeni hekim kadrosu ile de daha da güçlenecek olan hastanemiz halkımıza daha iyi hizmetler verecektir. Biz sizleri seviyor ve güveniyoruz” dedi. BAŞARILI PERSONELE BELGE Konuşmaların ardından Başkan Şayir ve hastane yönetimi başarılı personele çeşitli ödüller ve teşekkür belgeleri verildi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi personelini yemekte ağırlayarak pandemi sürecinde gösterdikleri üstün performanslarından dolayı teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi personelini yemekte ağırlayarak pandemi sürecinde gösterdikleri üstün performanslarından dolayı teşekkür etti.

Programda, başarılı personellere belge verildi..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ömer Nazi Yılmaz, Hastane Müdürü Şükrü Gözalan ve hastane çalışanları ile Güllüova Restaurant’ta bir araya geldi.

HASTANE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Hastane personelinin katıldığı yemekte birer konuşma yapan Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ömer Naci Yılmaz ve Hastane Müdürü Şükrü Gözalan, yaklaşık üç yıldır yaşanan pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar yaparak çalışan mesai arkadaşlarına ve güzel bir ortamda mesai arkadaşları ile bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e düzenledikleri yemekten dolayı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

FEDAKÂRLIKLARINIZI UNUTMAYACAĞIZ

Sağlık personellerinin pandemi sürecinde ki fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da “Sağlık her şeyden önemlidir. Bizim canımızı emanet ettiğimiz siz sağlık personellerinin özellikle pandemi sürecinde nasıl fedakârlıklar yaparak, ailelerinden evlerinden uzak bir şekilde vatandaşlarımızın can sağlığı için çalıştıklarına şahidiz. Gece-gündüz demeden mesai yaparak, bu zorlu süreci mağduriyet yaşamadan atlatmamızı sağlayan, sağlık personellerine minnettarız.

Bu vesile ile bu süreçte hayatlarını kaybeden sağlık personellerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Biz yerel yönetim olarak hastanemizin ve çalışan arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışabilmesi için de elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hastanemizin statüsünün değiştirilerek D sınıfından C sınıfına yükseltilmesi, yeni branşların açılması, hekim, hemşire ve tüm kadrolarının genişletilmesi için girişimlerde bulunduk. Geçtiğimiz aylarda da Sağlık Bakanlığımızdan onay aldık. İnşallah yeni açılacak branşlar ve yeni hekim kadrosu ile de daha da güçlenecek olan hastanemiz halkımıza daha iyi hizmetler verecektir. Biz sizleri seviyor ve güveniyoruz” dedi.

BAŞARILI PERSONELE BELGE

Konuşmaların ardından Başkan Şayir ve hastane yönetimi başarılı personele çeşitli ödüller ve teşekkür belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.