Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet, cami ve din görevlileriyle bir araya geldi

GÜNDEM 07.10.2021 - 21:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1779+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet, cami ve din görevlileriyle bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle Ramada Otel’de bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle Ramada Otel’de bir araya geldi   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle buluştu. Ramada Otel’de gerçekleştirilen program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Programa Başkan Hürriyet’in yanı sıra Diyanet İşleri Şube Müdürü Nafiz Tiryakiol, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Koordinatör Ozan Aksu, Muhtarlık işleri Müdürü Server Yıldırım, Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyeleri Ercan Umutlu, Halil İnciel ve İsmet Kanık ile cami ve din görevlileri katıldı.    CAMİLERİMİZ GÖNÜL BİRLİĞİ KURULMASINI SAĞLIYOR Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Camilerimiz insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğuna gönülden inanıyoruz. Bu anlayışa hizmeti de sonuna kadar destekliyoruz. Mevki ayrımı olmadan camilerimizin kapıları herkese her daim açık olmuş, gönül birliği kurulmasını sağlamıştır.    HAFTANIZI KUTLUYORUM Camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz dinimizin en doğru şekilde idrak edilmesi, yaşanması, yaşatılması ve geleceğe aktarılması için ulvi bir görev üstlenmiştir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bu güzelliklere, bu dayanışmaya ve bu emeğe değer katan, alın teri döken ve bu güzellikleri tüm yurttaşlarımıza öğretmek için gece gündüz çalışan bütün din görevlilerimize esenliklere, güzelliklere kapı aralanmasını temenni ediyorum. Haftanızı kutluyorum.    VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ Allah’ın izniyle biz de yakın zamanda temelini attığımız ve şu anda inşası devam eden Ambarcı Camimizi müftülüğümüzle birlikte yeni yılda hizmete sunmuş olacağız. Değerli din görevlilerimizin bizden istekleri, talepleri veya eleştirileri olduğunda bizim için yol gösterici oluyor. Ne yapacaksak olabildiğince danışarak, fikir alarak yapmaya çalışıyoruz. Hayırlı işler için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.     MEVLA BİZİ NİCE GÜZEL ETKİNLİKLERDE BULUŞTURSUN Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaş, “Camiler ve Din Görevlileri Haftamızda vefasını gösteren ve bizleri kapanış programı etkinliğinde böyle nezih bir ortamda misafir eden İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e, değerli ekibine ve organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda din görevlileri adına kurum çalışanlarımızın hak arama mücadelesinde etkin bir rol üstlenmeye gayret eden bir sendika başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum. İnşallah daha nice güzel etkinliklerde Mevla bizleri buluştursun” ifadelerini kullandı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle Ramada Otel’de bir araya geldi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle Ramada Otel’de bir araya geldi
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 – 7 Ekim arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle buluştu. Ramada Otel’de gerçekleştirilen program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Programa Başkan Hürriyet’in yanı sıra Diyanet İşleri Şube Müdürü Nafiz Tiryakiol, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Koordinatör Ozan Aksu, Muhtarlık işleri Müdürü Server Yıldırım, Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyeleri Ercan Umutlu, Halil İnciel ve İsmet Kanık ile cami ve din görevlileri katıldı. 
 
CAMİLERİMİZ GÖNÜL BİRLİĞİ KURULMASINI SAĞLIYOR
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Camilerimiz insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğuna gönülden inanıyoruz. Bu anlayışa hizmeti de sonuna kadar destekliyoruz. Mevki ayrımı olmadan camilerimizin kapıları herkese her daim açık olmuş, gönül birliği kurulmasını sağlamıştır. 
 
HAFTANIZI KUTLUYORUM
Camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz dinimizin en doğru şekilde idrak edilmesi, yaşanması, yaşatılması ve geleceğe aktarılması için ulvi bir görev üstlenmiştir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bu güzelliklere, bu dayanışmaya ve bu emeğe değer katan, alın teri döken ve bu güzellikleri tüm yurttaşlarımıza öğretmek için gece gündüz çalışan bütün din görevlilerimize esenliklere, güzelliklere kapı aralanmasını temenni ediyorum. Haftanızı kutluyorum. 
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Allah’ın izniyle biz de yakın zamanda temelini attığımız ve şu anda inşası devam eden Ambarcı Camimizi müftülüğümüzle birlikte yeni yılda hizmete sunmuş olacağız. Değerli din görevlilerimizin bizden istekleri, talepleri veya eleştirileri olduğunda bizim için yol gösterici oluyor. Ne yapacaksak olabildiğince danışarak, fikir alarak yapmaya çalışıyoruz. Hayırlı işler için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
 
MEVLA BİZİ NİCE GÜZEL ETKİNLİKLERDE BULUŞTURSUN
Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaş, “Camiler ve Din Görevlileri Haftamızda vefasını gösteren ve bizleri kapanış programı etkinliğinde böyle nezih bir ortamda misafir eden İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e, değerli ekibine ve organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda din görevlileri adına kurum çalışanlarımızın hak arama mücadelesinde etkin bir rol üstlenmeye gayret eden bir sendika başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum. İnşallah daha nice güzel etkinliklerde Mevla bizleri buluştursun” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.