Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Aşure, birliğimizin en güzel nişanesidir”

GÜNDEM 21.08.2021 - 16:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1711+ kez okundu.
 

“Aşure, birliğimizin en güzel nişanesidir”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camii Derneği'nin düzenlediği programa katıldı, vatandaşlara aşure dağıttı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camii Derneği'nin düzenlediği programa katıldı, öğle namazı sonrasında da vatandaşlara aşure dağıttı. Programa ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Mahalle Muhtarı Mehmet Işık ile cami derneği yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. EN GÜZEL NİŞANEDİR Aşure dağıtımı sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Söğüt, “Muharrem ayı paylaşmanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın hatırlandığı değerli zaman dilimlerimizden biridir. Bu ayda birbirimize ikram ettiğimiz aşureler, birlik ve beraberliğimizin en güzel nişanesidir" dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camii Derneği'nin düzenlediği programa katıldı, vatandaşlara aşure dağıttı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camii Derneği'nin düzenlediği programa katıldı, öğle namazı sonrasında da vatandaşlara aşure dağıttı. Programa ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Mahalle Muhtarı Mehmet Işık ile cami derneği yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

EN GÜZEL NİŞANEDİR

Aşure dağıtımı sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Söğüt, “Muharrem ayı paylaşmanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın hatırlandığı değerli zaman dilimlerimizden biridir. Bu ayda birbirimize ikram ettiğimiz aşureler, birlik ve beraberliğimizin en güzel nişanesidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.