Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında Konu Ülke Ekonomisi Oldu

GÜNDEM 26.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2474+ kez okundu.
 

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında Konu Ülke Ekonomisi Oldu

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında Konu Ülke Ekonomisi Oldu Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, komite sunumları, firma tanıtımları ve geçmiş dönem odada görev yapan yöneticilere plaket takdimleri yapıldı. Ay içinde gerçekleştirilen faaliyetlerden bahseden KTO Başkanı Recep Öztürk oda olarak artık proje üreten bir oda olduk diyerek tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili meclis üyeleri ve komite üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Zor Bir Süreçten Geçiyoruz Ülke ve iş adamlarının zor günlerden geçtiğinin altını çizen Öztürk ‘’Biliyorsunuz, ülke piyasaları özellikle son iki üç aydır dışarıda ve içerde eş zamanlı olarak başlayan bir fırtınanın etkisi altında hareket ediyor. Türk Lirası’nın dolar karşısında değer kaybetmesinin ise özellikle özel sektörü fazlasıyla olumsuz etkilediğini yaşadığımız süreçten açık olarak görmekteyiz.Özellikle İş dünyasının yaşadığı problemlerden birisi olan döviz artışlarından kaynaklanan zarardan dolayı konkordatoların yaşandığı bir dönemde ticaret ve sanayicileri korunamaya yönelik olarak ek tedbirler alınması gerektiğini, özellikle talebin daraldığı ve borçların arttığı bir ortamda finansal erişim zorluğu yaşanmaması için, Kamu ve özel bankaların şirketlerimize karşı daha pozitif pozisyonda durmaları gerektiğini düşünmekteyiz Ülkemiz Tekrar dengelenme sürecine girmeli Dengelenme, disiplin ve değişim ana temeli üzerine oturtulan programla, sürdürülebilir bir ekonomik bir model algısıyla, Sıkı para politikasını destekleyecek tasarruf tedbirlerini içeren maliye politikası en kısa sürede uygulamaya konmasıyla, Kaynak sıkıntısının yaşandığı ülkemizde,  özellikle döviz akışını sağlamaya yönelik alınan tedbirlerle, Öncelikle icat ve tasarım yapabilen teknoloji, sermaye, enerji ve diğer doğal kaynaklarda dışarıya aşırı derecede bağımlı olmanın azalmasıyla, Makroekonomik değişkenler olumlu etkilenecek ve ekonomimiz yeniden dengelenme ve ayarlama sürecine girecek, diye temenni ediyoruz’’ dedi.      
Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında Konu Ülke Ekonomisi Oldu

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, komite sunumları, firma tanıtımları ve geçmiş dönem odada görev yapan yöneticilere plaket takdimleri yapıldı. Ay içinde gerçekleştirilen faaliyetlerden bahseden KTO Başkanı Recep Öztürk oda olarak artık proje üreten bir oda olduk diyerek tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili meclis üyeleri ve komite üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Zor Bir Süreçten Geçiyoruz

Ülke ve iş adamlarının zor günlerden geçtiğinin altını çizen Öztürk ‘’Biliyorsunuz, ülke piyasaları özellikle son iki üç aydır dışarıda ve içerde eş zamanlı olarak başlayan bir fırtınanın etkisi altında hareket ediyor. Türk Lirası’nın dolar karşısında değer kaybetmesinin ise özellikle özel sektörü fazlasıyla olumsuz etkilediğini yaşadığımız süreçten açık olarak görmekteyiz.Özellikle İş dünyasının yaşadığı problemlerden birisi olan döviz artışlarından kaynaklanan zarardan dolayı konkordatoların yaşandığı bir dönemde ticaret ve sanayicileri korunamaya yönelik olarak ek tedbirler alınması gerektiğini, özellikle talebin daraldığı ve borçların arttığı bir ortamda finansal erişim zorluğu yaşanmaması için, Kamu ve özel bankaların şirketlerimize karşı daha pozitif pozisyonda durmaları gerektiğini düşünmekteyiz

Ülkemiz Tekrar dengelenme sürecine girmeli

Dengelenme, disiplin ve değişim ana temeli üzerine oturtulan programla, sürdürülebilir bir ekonomik bir model algısıyla, Sıkı para politikasını destekleyecek tasarruf tedbirlerini içeren maliye politikası en kısa sürede uygulamaya konmasıyla, Kaynak sıkıntısının yaşandığı ülkemizde,  özellikle döviz akışını sağlamaya yönelik alınan tedbirlerle, Öncelikle icat ve tasarım yapabilen teknoloji, sermaye, enerji ve diğer doğal kaynaklarda dışarıya aşırı derecede bağımlı olmanın azalmasıyla, Makroekonomik değişkenler olumlu etkilenecek ve ekonomimiz yeniden dengelenme ve ayarlama sürecine girecek, diye temenni ediyoruz’’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.