Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sürüm; Başkan Şener Söğüt,

SİYASET 08.12.2021 - 22:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2213+ kez okundu.
 

Sürüm; Başkan Şener Söğüt,

Yukarı Hereke' deki Atık Bertaraf İstasyonu ile iş bitirme belgeleri hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili İYİ Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm, Parti ilçe teşkilatı binasında basın açıklamasında bulundu. Sürüm açıklamasında Başkan Şener Söğüt," kendini kurtarmak için adım atmış" dedi.

Yukarı Hereke' deki Atık Bertaraf İstasyonu ile iş bitirme belgeleri hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili İYİ Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm, Parti  ilçe teşkilatı binasında basın açıklamasında bulundu. Sürüm açıklamasında Başkan Şener Söğüt," kendini kurtarmak için adım atmış" dedi. İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm bir basın açıklaması yaptı. Sürüm açıklamasında, ““Her birinin serveti milyonları aşmış” dedi. İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Gündem ile alakalı görüşlerini paylaşan Cahit Sürüm’e toplantıda İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz’da eşlik etti. Yukarı Hereke’de yapılması planlanan tesisler hakkında görüşlerini dile getiren İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, “"2004'ten bu yana Yukarı Hereke'ye bir şey yapılmamış gelen vurmuş giden vurmuş buradaki insanlara değer vermemişler. Biz burada yapılacak olan tesislere sonuna kadar karşıyız” dedi. “ŞENER SÖĞÜT KENDİSİNİ KURTARMAK İÇİN ADIM ATMIŞ” Son zamanlarda Körfez Belediyesi hakkında çıkan haberler ile ilgili de konuşan Sürüm, “Onlarca firmaya İş Bitirme belgesi verilmiş. Bu da burada kimin tüyü bitmemiş yetimin hakkını nasıl yediğini çok iyi göstermiştir. Şu görünen yolsuzluğu Afrika ülkelerinde dahi göremezsiniz. Selahattin Kabadayılı ile birlikte 6-7 kişi bu sahte evrak olayına karışmış. Şener Söğüt'ün bunun açıklamasını yapmasını bekliyoruz” Bakıyorsunuz her birinin serveti milyonları aşmış. Yeri geldi vatandaşın elindeki arsaya göz diktiler. Yeri geldi sulandırma yaptılar arza çıkarıp sattılar. Burada Şener Söğüt kendisini kurtarmak için adım atmış. Bu işin takipçisi olacağız. Yapılan İSU çalışmaları utanç verici. Koca yaz geçti aynı sokağı defalarca kazdılar. Bir su çıkışını bulmak için defalarca kazı yapıyorlar. Bunu beceremiyorsunuz gidin başarabilenden öğrenin. Sokaklar rezil bir durumda, vatandaş yürüyemiyor, tozdan çamaşır asamıyor” diye konuştu.  
Yukarı Hereke' deki Atık Bertaraf İstasyonu ile iş bitirme belgeleri hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili İYİ Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm, Parti ilçe teşkilatı binasında basın açıklamasında bulundu. Sürüm açıklamasında Başkan Şener Söğüt," kendini kurtarmak için adım atmış" dedi.

Yukarı Hereke' deki Atık Bertaraf İstasyonu ile iş bitirme belgeleri hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili İYİ Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm, Parti  ilçe teşkilatı binasında basın açıklamasında bulundu. Sürüm açıklamasında Başkan Şener Söğüt," kendini kurtarmak için adım atmış" dedi.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm bir basın açıklaması yaptı. Sürüm açıklamasında, ““Her birinin serveti milyonları aşmış” dedi.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Gündem ile alakalı görüşlerini paylaşan Cahit Sürüm’e toplantıda İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz’da eşlik etti. Yukarı Hereke’de yapılması planlanan tesisler hakkında görüşlerini dile getiren İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, “"2004'ten bu yana Yukarı Hereke'ye bir şey yapılmamış gelen vurmuş giden vurmuş buradaki insanlara değer vermemişler. Biz burada yapılacak olan tesislere sonuna kadar karşıyız” dedi.

“ŞENER SÖĞÜT KENDİSİNİ KURTARMAK İÇİN ADIM ATMIŞ”

Son zamanlarda Körfez Belediyesi hakkında çıkan haberler ile ilgili de konuşan Sürüm, “Onlarca firmaya İş Bitirme belgesi verilmiş. Bu da burada kimin tüyü bitmemiş yetimin hakkını nasıl yediğini çok iyi göstermiştir. Şu görünen yolsuzluğu Afrika ülkelerinde dahi göremezsiniz. Selahattin Kabadayılı ile birlikte 6-7 kişi bu sahte evrak olayına karışmış. Şener Söğüt'ün bunun açıklamasını yapmasını bekliyoruz” Bakıyorsunuz her birinin serveti milyonları aşmış. Yeri geldi vatandaşın elindeki arsaya göz diktiler. Yeri geldi sulandırma yaptılar arza çıkarıp sattılar. Burada Şener Söğüt kendisini kurtarmak için adım atmış. Bu işin takipçisi olacağız. Yapılan İSU çalışmaları utanç verici. Koca yaz geçti aynı sokağı defalarca kazdılar. Bir su çıkışını bulmak için defalarca kazı yapıyorlar. Bunu beceremiyorsunuz gidin başarabilenden öğrenin. Sokaklar rezil bir durumda, vatandaş yürüyemiyor, tozdan çamaşır asamıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.