Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şanbaz Yıldız AKP’li Belediyelere Yüklendi!

SİYASET 04.01.2022 - 23:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1820+ kez okundu.
 

Şanbaz Yıldız AKP’li Belediyelere Yüklendi!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 2021 yılını değerlendirdi. Yıldız AKP’li belediyelere yüklenirken İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 2021 yılını değerlendirdi. Yıldız AKP’li belediyelere yüklenirken İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bugün il binasında bir basın toplantısı düzenledi. 2021 yılını, Kocaeli’deki yerel yönetimleri değerlendiren Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın üye çalışmalarından da bahsetti. Yıldız İYİ Parti’nin Kocaeli’de 14 bin üyeye ulaştığını ifade etti. Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılardan, Kocaeli’de yarım kalan projelerden, belediyelerin faaliyetlerinden bahseden Yıldız, İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi. KEPÇEYLE ALIP, KAŞIKLA BİLE VERMEDİLER Şanbaz Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kıymetli Kocaeli halkı maalesef 2022 yılına büyük zamlarla başladık. Elektrik faturalarına yüzde 100’ü aşan oranda zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları her geçen gün yükseliyor. İğneden ipliğe her şeye zam gelirken TÜİK denilen kurum açıkladığı enflasyon rakamları ile aklımızla alay ediyor. Son olarak dün Tek derdi saraya yaranmak olan istatistik kurumu Türkiye’de kamu kurumlarındaki siyasallaşmanın en net örneğini bizlere gösteriyor. Vergilerle, engel olamadıkları zamlarla vatandaşın sofrasından kazanla, kepçeyle alanlar iş ücret zammına geldiğinde kaşıkla vermeyi dahi çok görüyor. Asgari ücret artışı dolar kuru ile birlikte geçtiğimiz yılı aratır oldu. BECERİKSİZ YEREL YÖNETİMLER Maalesef artık yeni bir yıl, yeni bir gün istemez hale geldik. Her yeni güne yeni bir fiyat artışı ile uyanan halk günden güne fakirleşiyor. Bu fakirleşmeye ek olarak bir de beceriksiz yerel yönetimlerin yerine getiremedikleri vaatlerle, halka yaşattıkları sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bugün İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı olarak kentimizde yarım kalan, unutulan, yerel yönetimler tarafından dikkate alınmayan kimi projeleri, hizmetleri ve işleri konuşmak için bir araya geldik. Birazdan anlatacaklarım bizim bu toplantıdan çok kısa bir süre önce, hızlıca düşündüklerimizden ibaret. Bizim anlattıklarımızdan çok daha vahim bir tablo olduğunu maalesef hepimiz biliyoruz. 14 BİN ÜYEYE ULAŞTIK Öncelikle kısaca partililerimize teşekkür etmek istiyorum. İYİ Parti olarak 2021 yılında büyük bir üye çalışması yaptık. Genel merkezimize 12 bin üye sayısına ulaşacağımızı taahhüt ettik. Bütün ilçelerimiz taahhüt ettikleri üye sayısına ulaştı. Çok kısa zamanda 6 binden fazla yeni üye kazandık. Kocaelililer umudun İYİ Parti’de olduğunu biliyor. Teşkilatlarımıza sürekli bir talep var. Üye sayımız 14 binle de sınırlı kalmayacak biliyorum. Her geçen gün daha da büyüyen bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bugün İYİ Parti teşkilatlarından bahsetmeyeceğim. Kocaeli’yi anlatacağım. Kocaeli maalesef çok bahtsız bir kent.    
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 2021 yılını değerlendirdi. Yıldız AKP’li belediyelere yüklenirken İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 2021 yılını değerlendirdi. Yıldız AKP’li belediyelere yüklenirken İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bugün il binasında bir basın toplantısı düzenledi. 2021 yılını, Kocaeli’deki yerel yönetimleri değerlendiren Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın üye çalışmalarından da bahsetti. Yıldız İYİ Parti’nin Kocaeli’de 14 bin üyeye ulaştığını ifade etti. Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılardan, Kocaeli’de yarım kalan projelerden, belediyelerin faaliyetlerinden bahseden Yıldız, İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın ilk seçimlerde iktidar olacağını söyledi.

KEPÇEYLE ALIP, KAŞIKLA BİLE VERMEDİLER

Şanbaz Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kıymetli Kocaeli halkı maalesef 2022 yılına büyük zamlarla başladık. Elektrik faturalarına yüzde 100’ü aşan oranda zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları her geçen gün yükseliyor. İğneden ipliğe her şeye zam gelirken TÜİK denilen kurum açıkladığı enflasyon rakamları ile aklımızla alay ediyor. Son olarak dün Tek derdi saraya yaranmak olan istatistik kurumu Türkiye’de kamu kurumlarındaki siyasallaşmanın en net örneğini bizlere gösteriyor. Vergilerle, engel olamadıkları zamlarla vatandaşın sofrasından kazanla, kepçeyle alanlar iş ücret zammına geldiğinde kaşıkla vermeyi dahi çok görüyor. Asgari ücret artışı dolar kuru ile birlikte geçtiğimiz yılı aratır oldu.

BECERİKSİZ YEREL YÖNETİMLER

Maalesef artık yeni bir yıl, yeni bir gün istemez hale geldik. Her yeni güne yeni bir fiyat artışı ile uyanan halk günden güne fakirleşiyor. Bu fakirleşmeye ek olarak bir de beceriksiz yerel yönetimlerin yerine getiremedikleri vaatlerle, halka yaşattıkları sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bugün İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı olarak kentimizde yarım kalan, unutulan, yerel yönetimler tarafından dikkate alınmayan kimi projeleri, hizmetleri ve işleri konuşmak için bir araya geldik. Birazdan anlatacaklarım bizim bu toplantıdan çok kısa bir süre önce, hızlıca düşündüklerimizden ibaret. Bizim anlattıklarımızdan çok daha vahim bir tablo olduğunu maalesef hepimiz biliyoruz.

14 BİN ÜYEYE ULAŞTIK

Öncelikle kısaca partililerimize teşekkür etmek istiyorum. İYİ Parti olarak 2021 yılında büyük bir üye çalışması yaptık. Genel merkezimize 12 bin üye sayısına ulaşacağımızı taahhüt ettik. Bütün ilçelerimiz taahhüt ettikleri üye sayısına ulaştı. Çok kısa zamanda 6 binden fazla yeni üye kazandık. Kocaelililer umudun İYİ Parti’de olduğunu biliyor. Teşkilatlarımıza sürekli bir talep var. Üye sayımız 14 binle de sınırlı kalmayacak biliyorum. Her geçen gün daha da büyüyen bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bugün İYİ Parti teşkilatlarından bahsetmeyeceğim. Kocaeli’yi anlatacağım. Kocaeli maalesef çok bahtsız bir kent.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.