">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Samanlıkta 33 kilo esrar ele geçirildi

GÜNDEM 12.10.2021 - 18:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2528+ kez okundu.
 

Samanlıkta 33 kilo esrar ele geçirildi

Körfez Kutluca Mahallesi'nde bir ikamet ve samanlıkta yapılan aramalarda 33 kilo 450 gram esrar, 1 adet terazi ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Kocaeli’de zehir tacirlerine geçit verilmiyor. İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu Kocaeli Körfez İlçesi Kutluca mahallesinde T.Y. isimli şahsın ikametinde ve İkametinin yanında bulunan samanlıkta Narkotik köpeği ile aramalar yapıldı. Yapılan arama sonucu 33 kilo esrar 450 gram esrar, 1 adet terazi, 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan ve emniyette sorgusu süren T.Y.’nin tamamlanacak işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.  

Körfez Kutluca Mahallesi'nde bir ikamet ve samanlıkta yapılan aramalarda 33 kilo 450 gram esrar, 1 adet terazi ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli’de zehir tacirlerine geçit verilmiyor. İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu Kocaeli Körfez İlçesi Kutluca mahallesinde T.Y. isimli şahsın ikametinde ve İkametinin yanında bulunan samanlıkta Narkotik köpeği ile aramalar yapıldı. Yapılan arama sonucu 33 kilo esrar 450 gram esrar, 1 adet terazi, 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan ve emniyette sorgusu süren T.Y.’nin tamamlanacak işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.