Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO’da İkili İş Görüşmeleri Gerçekleştirildi

EKONOMİ 21.10.2020 - 12:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2882+ kez okundu.
 

KTO’da İkili İş Görüşmeleri Gerçekleştirildi

Pandemi dönemi ile tüm dünyada ve ülkemizde ekonomi olumsuz olarak etkilenirken, Körfezli iş adamlarına taze kan fırsatı oluşturacak girişim Körfez Ticaret Odası girişimi ile sağlandı.

Pandemi dönemi ile tüm dünyada ve ülkemizde ekonomi olumsuz olarak etkilenirken, Körfezli iş adamlarına taze kan fırsatı oluşturacak girişim Körfez Ticaret Odası girişimi ile sağlandı. Geçen yıl ilki yapılan ve ihracat fırsatı oluşturan girişim ile Rusya’dan gelen iş adamları ve girişimciler Türk meslektaşları ile sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak karşılıklı görüşme şansı yakaladılar. SOSYAL MESAFE KORUNARAK GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan masalarda ekonomi ve iş dünyası için hareketlenme fırsatı oluşturan çalışma Körfez Ticaret Odası’nda Mustafa Efe Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Rusya’dan gelen iş adamları ve girişimciler, tercümanlar eşliğinde Türk meslektaşları ile bire bir görüşüp, ürünlerini tanıttılar. Görüşmeler sırasında Türk iş adamları ürünlerini Rusya’ya ihraç etmeye çalışırken, Rus meslektaşları da aynı şekilde kendi ürünlerini anlattılar. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI DA KONUK OLDU Program sonrasında karşılıklı olarak tanışan ve ön görüşme sağlayan iş adamları daha sonra numune gönderip, ihracat ve ithalat anlaşması yapmak üzere ayrıldılar. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, yönetimi ve üyelerle birlikte gelen konuklarla yakından ilgilenerek görüşmelerin verimli geçmesi için çaba harcadılar. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te programa katılarak Körfez ilçesi ile bilgiler verdi. Program karşılıklı hediye alışverişleri ile son buldu
Pandemi dönemi ile tüm dünyada ve ülkemizde ekonomi olumsuz olarak etkilenirken, Körfezli iş adamlarına taze kan fırsatı oluşturacak girişim Körfez Ticaret Odası girişimi ile sağlandı.

Pandemi dönemi ile tüm dünyada ve ülkemizde ekonomi olumsuz olarak etkilenirken, Körfezli iş adamlarına taze kan fırsatı oluşturacak girişim Körfez Ticaret Odası girişimi ile sağlandı. Geçen yıl ilki yapılan ve ihracat fırsatı oluşturan girişim ile Rusya’dan gelen iş adamları ve girişimciler Türk meslektaşları ile sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak karşılıklı görüşme şansı yakaladılar.

SOSYAL MESAFE KORUNARAK GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan masalarda ekonomi ve iş dünyası için hareketlenme fırsatı oluşturan çalışma Körfez Ticaret Odası’nda Mustafa Efe Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Rusya’dan gelen iş adamları ve girişimciler, tercümanlar eşliğinde Türk meslektaşları ile bire bir görüşüp, ürünlerini tanıttılar. Görüşmeler sırasında Türk iş adamları ürünlerini Rusya’ya ihraç etmeye çalışırken, Rus meslektaşları da aynı şekilde kendi ürünlerini anlattılar.

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI DA KONUK OLDU

Program sonrasında karşılıklı olarak tanışan ve ön görüşme sağlayan iş adamları daha sonra numune gönderip, ihracat ve ithalat anlaşması yapmak üzere ayrıldılar. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, yönetimi ve üyelerle birlikte gelen konuklarla yakından ilgilenerek görüşmelerin verimli geçmesi için çaba harcadılar. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te programa katılarak Körfez ilçesi ile bilgiler verdi. Program karşılıklı hediye alışverişleri ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.