">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de 21 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

ASAYİŞ 25.08.2021 - 18:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1469+ kez okundu.
 

Kocaeli’de 21 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Kocaeli'de yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 21 yabancı uyruklu yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 25 Ağustos 2021 günü TEM Otoyolu’nda yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan minibüs içerisinde 21 düzensiz kaçak göçmen olduğu tespit edildi. Araç sürücüsü göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında gözaltına alınırken, araca ise el konuldu. Düzensiz göçmenler ise işlemlerinin ardından Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Kocaeli'de yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 21 yabancı uyruklu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 25 Ağustos 2021 günü TEM Otoyolu’nda yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan minibüs içerisinde 21 düzensiz kaçak göçmen olduğu tespit edildi. Araç sürücüsü göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında gözaltına alınırken, araca ise el konuldu. Düzensiz göçmenler ise işlemlerinin ardından Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.