Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kadın girişimciler güç birliği yapıyor

GÜNDEM 30.11.2021 - 16:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2064+ kez okundu.
 

Kadın girişimciler güç birliği yapıyor

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin öncülüğünde düzenlenen ve ilçedeki kadın girişimcilerin bir araya geldiği toplantı oldukça verimli geçti. Kadın girişimciler, güç birliği yaparak yeni döneme daha etkin şekilde girmeyi planlıyor

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin öncülüğünde düzenlenen ve ilçedeki kadın girişimcilerin bir araya geldiği toplantı oldukça verimli geçti. Kadın girişimciler, güç birliği yaparak yeni döneme daha etkin şekilde girmeyi planlıyor İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek birçok ortak projeye imza atan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi, farklı ve özel bir çalışmaya imza attı. Kadın Meclisi Kadın Girişimciler Çalışma Grup Başkanları Fatoş Durak ve Pelinsu Beril Arslan organizasyonu ile çalışma grupları toplantısını yine bir kadın işletmeci olan Zübeyde Çalık’ın işletmesini yürüttüğü Bizim Cafe’de düzenlendi. SALİH VE KUŞ DA KATILDI Düzenlenen etkinliğe Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ve Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ile birlikte; Kadın Girişimciliği Çalışma Grup Başkanları Pelinsu Beril Arslan ve Fatoş Durak, Program ve Tanıtım Çalışma Grup Başkanları Nilüfer Özdemir ve Tuğba Kaya, STK Dayanışma Çalışma Grup Başkanları Gülsen Düzgün, Pınar Uysal ve Selda Özgür, Kadın-Aile Sağlık Çalışma Grup Başkanları Gülay Kondakçı ve Gülay Tüvür, Eğitim-İletişim Çalışma Grup Başkanları Rüveyda Kaçar ve Nurşen Çetinkaya, Kadın ve Sanat Çalışma Grup Başkanları Aysel Demircan, Ceyda Savat ile kadın girişimciler ve komisyon üyeleri katıldı. TOPLANTILAR DEVAM EDECEK Kadın girişimcilere hem destek vermek ve hem de kendi iş yerlerinde ziyaret ederek grupların kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların devam düzenli olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Bu şekilde kadınların ekonomik olarak güçlenmesi, birlikte hareket etmesinin önünün açılması, destek ve tanıtım faaliyetlerinin etkin şekilde yapılması amaçlanıyor. “GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” Toplantıda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, “Kadınların bu birlikteliği beni çok mutlu ediyor. Kent konseyimiz ve kadın meclisi olarak kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olduk ve bu böyle devam edecek. Kadınlarımızın fikir ve düşünceleri bizim için çok değer. Sizleri bu büyük ailenin bir parçası olarak görüyorum. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. “GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ” İlgisi dolayısıyla Zehra Salih Coşkun ve yönetimine teşekkür eden Körfezli girişimci kadınlar ise; üreten, milli ekonomiye katkı sağlayan kadın topluluğu oluşturmak, kadın girişimciler arasında güç birliğini en ideal şekilde sağlayabilmek için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin öncülüğünde düzenlenen ve ilçedeki kadın girişimcilerin bir araya geldiği toplantı oldukça verimli geçti. Kadın girişimciler, güç birliği yaparak yeni döneme daha etkin şekilde girmeyi planlıyor

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin öncülüğünde düzenlenen ve ilçedeki kadın girişimcilerin bir araya geldiği toplantı oldukça verimli geçti. Kadın girişimciler, güç birliği yaparak yeni döneme daha etkin şekilde girmeyi planlıyor

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek birçok ortak projeye imza atan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi, farklı ve özel bir çalışmaya imza attı. Kadın Meclisi Kadın Girişimciler Çalışma Grup Başkanları Fatoş Durak ve Pelinsu Beril Arslan organizasyonu ile çalışma grupları toplantısını yine bir kadın işletmeci olan Zübeyde Çalık’ın işletmesini yürüttüğü Bizim Cafe’de düzenlendi.

SALİH VE KUŞ DA KATILDI

Düzenlenen etkinliğe Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ve Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ile birlikte; Kadın Girişimciliği Çalışma Grup Başkanları Pelinsu Beril Arslan ve Fatoş Durak, Program ve Tanıtım Çalışma Grup Başkanları Nilüfer Özdemir ve Tuğba Kaya, STK Dayanışma Çalışma Grup Başkanları Gülsen Düzgün, Pınar Uysal ve Selda Özgür, Kadın-Aile Sağlık Çalışma Grup Başkanları Gülay Kondakçı ve Gülay Tüvür, Eğitim-İletişim Çalışma Grup Başkanları Rüveyda Kaçar ve Nurşen Çetinkaya, Kadın ve Sanat Çalışma Grup Başkanları Aysel Demircan, Ceyda Savat ile kadın girişimciler ve komisyon üyeleri katıldı.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Kadın girişimcilere hem destek vermek ve hem de kendi iş yerlerinde ziyaret ederek grupların kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların devam düzenli olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Bu şekilde kadınların ekonomik olarak güçlenmesi, birlikte hareket etmesinin önünün açılması, destek ve tanıtım faaliyetlerinin etkin şekilde yapılması amaçlanıyor.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, “Kadınların bu birlikteliği beni çok mutlu ediyor. Kent konseyimiz ve kadın meclisi olarak kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olduk ve bu böyle devam edecek. Kadınlarımızın fikir ve düşünceleri bizim için çok değer. Sizleri bu büyük ailenin bir parçası olarak görüyorum. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

“GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ”

İlgisi dolayısıyla Zehra Salih Coşkun ve yönetimine teşekkür eden Körfezli girişimci kadınlar ise; üreten, milli ekonomiye katkı sağlayan kadın topluluğu oluşturmak, kadın girişimciler arasında güç birliğini en ideal şekilde sağlayabilmek için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.