Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İş İnsanı Erdem Torun kızını evlendiriyor

YAŞAM 24.08.2021 - 12:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2919+ kez okundu.
 

İş İnsanı Erdem Torun kızını evlendiriyor

Körfez ilçe ve ilimizden geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Erdem Torun kızını evlendiriyor.

Körfez ilçe ve ilimizden geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Erdem Torun kızını evlendiriyor. Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde bulunan “ EMEK EMLAK” İşyeri sahibi iş insanı Erdem Torun bu ara tatlı telaş içinde. Erdem – Muazzez Torun çiftinin güzel kızları İzmit Medikal Park Hastanesi Hasta ilişkileri Uzmanı Pembe ile Merhum İdris – Salice Üngör çiftinin yakışıklı oğulları elektrik teknisyeni Fatih Üngör ile 27 Ağustos Cuma günü Yarımca Atalar Mahallesi’nde bulunan İncealan Sosyal Tesisleri’nde saat 19.00’da düğünleri olacak. Şimdiden tatlı telaş içinde olan iş insanı Erdem Torun ve ailesi davetiyeleri dostlarına ve akrabalarına ulaştırıyor. Düğünlerine herkesi davet eden Erdem Toruni çocuklarının mürvetini görmenin mutluğunu yaşıyor. 27 Ağustos 2021 Cuma günü yapılacak düğüne siyaset ve iş insanlarının katılması bekleniyor.
Körfez ilçe ve ilimizden geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Erdem Torun kızını evlendiriyor.

Körfez ilçe ve ilimizden geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Erdem Torun kızını evlendiriyor.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde bulunan “ EMEK EMLAK” İşyeri sahibi iş insanı Erdem Torun bu ara tatlı telaş içinde.

Erdem – Muazzez Torun çiftinin güzel kızları İzmit Medikal Park Hastanesi Hasta ilişkileri Uzmanı Pembe ile Merhum İdris – Salice Üngör çiftinin yakışıklı oğulları elektrik teknisyeni Fatih Üngör ile 27 Ağustos Cuma günü Yarımca Atalar Mahallesi’nde bulunan İncealan Sosyal Tesisleri’nde saat 19.00’da düğünleri olacak.

Şimdiden tatlı telaş içinde olan iş insanı Erdem Torun ve ailesi davetiyeleri dostlarına ve akrabalarına ulaştırıyor. Düğünlerine herkesi davet eden Erdem Toruni çocuklarının mürvetini görmenin mutluğunu yaşıyor.

27 Ağustos 2021 Cuma günü yapılacak düğüne siyaset ve iş insanlarının katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.