Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Evin anahtarını ararken ARABASI YANDI

GÜNDEM 04.11.2021 - 18:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1509+ kez okundu.
 

Evin anahtarını ararken ARABASI YANDI

Körfez İlimtepe Mahallesi kurban kesim alanında Salih Gün adlı bir vatandaşa ait yeni alınmış 41 AHL 298 plakalı otomobil alev alev yandı, geride arabanın iskeleti kalırken aracın jantının bile yüksek ateş nedeniyle eridiği görüldü

Aracın tamamen yanarak iskelete döndüğü olayın hikayesi ise yangından daha dikkat çekiciydi. Salih Gün'ün bir gün önce aynı noktaya piknik amacıyla geldiği ve bu sırada da oturduğu binaya ait akıllı anahtarın kaybolduğu öğrenildi. Anahtarı bulmak için aynı noktaya ertesi gün gelen Salih Gün aracını park ettikten kısa süre sonra motor bölümünden dumanlar yükselmeye başlayınca hemen itfaiyeyi aradı ve yanan aracını çaresiz izledi. Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale edip söndürdü ama araçtan geriye demir yığını kaldı. Salih Gün bugün evlilik yıl dönümünü kutlamaya hazırlandığını ve üst üste yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle hayatının alt üst olduğunu söyledi. Kaskolu olan araç yangını ile ilgili jandarma tutanak tutarak soruşturma başlattı.
Körfez İlimtepe Mahallesi kurban kesim alanında Salih Gün adlı bir vatandaşa ait yeni alınmış 41 AHL 298 plakalı otomobil alev alev yandı, geride arabanın iskeleti kalırken aracın jantının bile yüksek ateş nedeniyle eridiği görüldü

Aracın tamamen yanarak iskelete döndüğü olayın hikayesi ise yangından daha dikkat çekiciydi. Salih Gün'ün bir gün önce aynı noktaya piknik amacıyla geldiği ve bu sırada da oturduğu binaya ait akıllı anahtarın kaybolduğu öğrenildi. Anahtarı bulmak için aynı noktaya ertesi gün gelen Salih Gün aracını park ettikten kısa süre sonra motor bölümünden dumanlar yükselmeye başlayınca hemen itfaiyeyi aradı ve yanan aracını çaresiz izledi.

Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale edip söndürdü ama araçtan geriye demir yığını kaldı. Salih Gün bugün evlilik yıl dönümünü kutlamaya hazırlandığını ve üst üste yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle hayatının alt üst olduğunu söyledi. Kaskolu olan araç yangını ile ilgili jandarma tutanak tutarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.