Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

DEVA Kartepe’de istifa depremi

SİYASET 30.05.2021 - 22:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2269+ kez okundu.
 

DEVA Kartepe’de istifa depremi

DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanı Tevfik Talha Topçu partisinden istifa etti

DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanı Tevfik Talha Topçu partisinden istifa etti Kocaeli siyasetinin genç isimlerinden, Talha Topçu, yerel seçimlerde ise Millet İttifakı’nın belediye meclis üyeliği aday listesinde yer almıştı. Daha sonra 2020 yılının başlarında İYİ Parti’den istifa eden Topçu, Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi’ne kentimizde ilk transfer olan isim olmuştu. Kartepe İlçe Teşkilatının kurulması sonrası DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanlığına getiren Talha Topçu bugün partisinden istifa etti. Siyasete ara verip dinlenmek istediğini ifade eden topçu E devlet üzerinden ettiği istifada “hakkımızda hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanı Tevfik Talha Topçu partisinden istifa etti

DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanı Tevfik Talha Topçu partisinden istifa etti

Kocaeli siyasetinin genç isimlerinden, Talha Topçu, yerel seçimlerde ise Millet İttifakı’nın belediye meclis üyeliği aday listesinde yer almıştı. Daha sonra 2020 yılının başlarında İYİ Parti’den istifa eden Topçu, Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi’ne kentimizde ilk transfer olan isim olmuştu. Kartepe İlçe Teşkilatının kurulması sonrası DEVA Partisi Kartepe Gençlik Çalışmaları Başkanlığına getiren Talha Topçu bugün partisinden istifa etti. Siyasete ara verip dinlenmek istediğini ifade eden topçu E devlet üzerinden ettiği istifada “hakkımızda hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.