Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

D-100’de 5 araç birbirine girdi: 8 yaralı

Trafik Kazası 15.12.2020 - 20:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2550+ kez okundu.
 

D-100’de 5 araç birbirine girdi: 8 yaralı

İzmit D-100 karayolu Yahya Kaptan Mevkiinde servis araçları kamyon ve hafif ticari aracın karıştırdığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

İzmit D-100 karayolu Yahya Kaptan Mevkiinde servis araçları kamyon ve hafif ticari aracın karıştırdığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit D-100 karayolundan Ankara yönünde seyir halinde olan 41 SN 007 çekici plakalı hafriyat kamyonu, Yahya Kaptan durağı Alparslan Türkeş üstgeçidi mevkisinde trafiğin yavaşlaması ile aynı yönde seyreden 41 NT 922 plakalı servis midibüsü ile çarpıştı. Kazayı fark edemeyen 41 PN 002 plakalı hafif ticari araç, 06 BVC 620 plakalı kamyon ve 41 P 4315 plakalı servis minibüsü de peş peşe çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında D-100 karayolunun Ankara yönü trafiğe kapanırken araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı. UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araçta bulunan 2 kişi ile servis araçlarındaki 6 kişi olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelilerinin ardından ambulansa alınan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
İzmit D-100 karayolu Yahya Kaptan Mevkiinde servis araçları kamyon ve hafif ticari aracın karıştırdığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

İzmit D-100 karayolu Yahya Kaptan Mevkiinde servis araçları kamyon ve hafif ticari aracın karıştırdığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit D-100 karayolundan Ankara yönünde seyir halinde olan 41 SN 007 çekici plakalı hafriyat kamyonu, Yahya Kaptan durağı Alparslan Türkeş üstgeçidi mevkisinde trafiğin yavaşlaması ile aynı yönde seyreden 41 NT 922 plakalı servis midibüsü ile çarpıştı. Kazayı fark edemeyen 41 PN 002 plakalı hafif ticari araç, 06 BVC 620 plakalı kamyon ve 41 P 4315 plakalı servis minibüsü de peş peşe çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında D-100 karayolunun Ankara yönü trafiğe kapanırken araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araçta bulunan 2 kişi ile servis araçlarındaki 6 kişi olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelilerinin ardından ambulansa alınan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.