Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Karamürsel Geçici Kurulu’na Ankara’dan onay

SİYASET 13.01.2022 - 13:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2685+ kez okundu.
 

CHP Karamürsel Geçici Kurulu’na Ankara’dan onay

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan onay alan CHP Karamürsel İlçe Geçici Kurulu, 30 Ocak Pazar Günü ilçe örgütünü seçimlere götürecek.

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan onay alan CHP Karamürsel İlçe Geçici Kurulu, 30 Ocak Pazar Günü ilçe örgütünü seçimlere götürecek. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile Karamürsel İlçe Örgütü geçici kurulu için genel merkeze önerilecek isimleri belirlemişti. İstifalar sebebi ile düşen ilçe yönetimine tüzük gereği geçici kurul atmasının yapılması için CHP Kocaeli İl Yönetimi tarafından genel merkeze gönderilen 5 isim için Merkez Yürütme Kurulu’ndan geçerli karar çıktı. KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU Geçmiş dönem Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Ali Öngen, Bülent Özkürkçü, Munteha Purut ve Erdoğan Fitoz’un yer aldığı liste Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’nda onay alarak resmi olarak göreve başladı. Geçici kurulu, Karamürsel İlçe’yi kongre sürecine götürerek yeni yönetimin belirlenmesini sağlayacak. Geçici kurulunun aldığı karara göre Karamürsel İlçe Kongresi 30 Ocak Pazar Günü 12.00-17.00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  
CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan onay alan CHP Karamürsel İlçe Geçici Kurulu, 30 Ocak Pazar Günü ilçe örgütünü seçimlere götürecek.

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan onay alan CHP Karamürsel İlçe Geçici Kurulu, 30 Ocak Pazar Günü ilçe örgütünü seçimlere götürecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile Karamürsel İlçe Örgütü geçici kurulu için genel merkeze önerilecek isimleri belirlemişti. İstifalar sebebi ile düşen ilçe yönetimine tüzük gereği geçici kurul atmasının yapılması için CHP Kocaeli İl Yönetimi tarafından genel merkeze gönderilen 5 isim için Merkez Yürütme Kurulu’ndan geçerli karar çıktı.

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Geçmiş dönem Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Ali Öngen, Bülent Özkürkçü, Munteha Purut ve Erdoğan Fitoz’un yer aldığı liste Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı’nda onay alarak resmi olarak göreve başladı. Geçici kurulu, Karamürsel İlçe’yi kongre sürecine götürerek yeni yönetimin belirlenmesini sağlayacak. Geçici kurulunun aldığı karara göre Karamürsel İlçe Kongresi 30 Ocak Pazar Günü 12.00-17.00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.