Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Yıldızlı, Ellibeş’e Esnafın talepleriyle cevap verdi

SİYASET 23.05.2021 - 16:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2164+ kez okundu.
 

Başkan Yıldızlı, Ellibeş’e Esnafın talepleriyle cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in açıklamalarına esnafların taleplerini dinlediklerini video ile cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in açıklamalarına esnafların taleplerini dinlediklerini video ile cevap verdi. Başkan Yıldızlı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı ve il başkanları ile esnaf ziyaretlerini birlikte yapalım davetini yinelediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Mehmet Ellibeş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden başınızı kaldırıp Kocaeli'deki belediyelerinizi takip edin. Her gün dile getirdiğimiz onlarca usulsüzlüğe sessizsiniz. Bahsettiğiniz yardım rakamları ne kadar gerçeği yansıtıyor? Esnaf diyor ki: 'Televizyonda açıklanan yardım ve destek paketleri bize ulaşmıyor." Yapılmayan yardımlar üzerinden siyaset üretmek gibi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz sürekli geçiştirdiğiniz esnafın derdini duyurmak, çözüm üretmek. Kocaeli esnafını siyaseti bir kenara bırakarak dinlemek, açıklanan yardımlar yerine gidiyor mu tespit etmek ve esnafların taleplerini dinleyerek sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için, gelin birlikte esnaflarımızı ziyaret edelim.”  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in açıklamalarına esnafların taleplerini dinlediklerini video ile cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in açıklamalarına esnafların taleplerini dinlediklerini video ile cevap verdi. Başkan Yıldızlı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı ve il başkanları ile esnaf ziyaretlerini birlikte yapalım davetini yinelediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Mehmet Ellibeş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden başınızı kaldırıp Kocaeli'deki belediyelerinizi takip edin. Her gün dile getirdiğimiz onlarca usulsüzlüğe sessizsiniz.

Bahsettiğiniz yardım rakamları ne kadar gerçeği yansıtıyor? Esnaf diyor ki: 'Televizyonda açıklanan yardım ve destek paketleri bize ulaşmıyor." Yapılmayan yardımlar üzerinden siyaset üretmek gibi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz sürekli geçiştirdiğiniz esnafın derdini duyurmak, çözüm üretmek. Kocaeli esnafını siyaseti bir kenara bırakarak dinlemek, açıklanan yardımlar yerine gidiyor mu tespit etmek ve esnafların taleplerini dinleyerek sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için, gelin birlikte esnaflarımızı ziyaret edelim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.