Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Azeri ihraç edildi

SİYASET 13.01.2022 - 12:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2765+ kez okundu.
 

Azeri ihraç edildi

MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri, MHP’den ihraç edildi.

MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri, MHP’den ihraç edildi. MHP önceki dönem MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve babasını hedef alan sosyal medya gönderisinin ardından geçtiğimiz haftalarda ortalık karışmıştı. Azeri'nin paylaşımı sonrası MHP’liler Azeri’nin evine gitmiş sonra taraflar karakolluk olmuştu. SÜRECİ SAKARYA YÜRÜTTÜ Azeri, Kurt’un babası ile ilgili “rüşvetçi” ifadesi kullandığı için MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatı ile disiplin kuruluna sevk edilmişti. Disiplin süreci Sakarya İl Teşkilatı tarafından yürütüldü. ERKAN AZERİ İHRAÇ EDİLDİ Bugün Erkan Azeri’nin disiplin sürecinde karar çıktı. MHP MYK Eski Üyesi Erkan Azeri alınan karar ile MHP’den ihraç edildi. Erkan Azeri’nin dava açarak süreci mahkemeye taşıma hakkı bulunuyor.  
MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri, MHP’den ihraç edildi.

MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri, MHP’den ihraç edildi.

MHP önceki dönem MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve babasını hedef alan sosyal medya gönderisinin ardından geçtiğimiz haftalarda ortalık karışmıştı. Azeri'nin paylaşımı sonrası MHP’liler Azeri’nin evine gitmiş sonra taraflar karakolluk olmuştu.

SÜRECİ SAKARYA YÜRÜTTÜ

Azeri, Kurt’un babası ile ilgili “rüşvetçi” ifadesi kullandığı için MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatı ile disiplin kuruluna sevk edilmişti. Disiplin süreci Sakarya İl Teşkilatı tarafından yürütüldü.

ERKAN AZERİ İHRAÇ EDİLDİ

Bugün Erkan Azeri’nin disiplin sürecinde karar çıktı. MHP MYK Eski Üyesi Erkan Azeri alınan karar ile MHP’den ihraç edildi. Erkan Azeri’nin dava açarak süreci mahkemeye taşıma hakkı bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.