Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Atıl durumdaydı, çok güzel oldu

GÜNDEM 05.10.2021 - 17:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1445+ kez okundu.
 

Atıl durumdaydı, çok güzel oldu

Körfez Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırırken, atıl durumdaki alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriyor

Körfez Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırırken, atıl durumdaki alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne bu yıl içerisinde iki park kazandıran Körfez Belediyesi, mevcut parklarda da düzenlemeler gerçekleştirerek vatandaşların ve çocukların daha rahat kullanımı için çalışmalar yürütüyor. ÇOK GÜZEL OLDU Mimar Sinan Mahallesi’nde de uzun zamandır atıl durumda olan ve kötü bir görüntüye sahip olan Atatürk Lisesi arka kısmındaki park yenilendi. Yeniden projelendirilen park için gece aydınlatmaları ile oldukça güzel bir görüntüye büründü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma büyük beğeni topladı.  
Körfez Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırırken, atıl durumdaki alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriyor

Körfez Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırırken, atıl durumdaki alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne bu yıl içerisinde iki park kazandıran Körfez Belediyesi, mevcut parklarda da düzenlemeler gerçekleştirerek vatandaşların ve çocukların daha rahat kullanımı için çalışmalar yürütüyor.

ÇOK GÜZEL OLDU

Mimar Sinan Mahallesi’nde de uzun zamandır atıl durumda olan ve kötü bir görüntüye sahip olan Atatürk Lisesi arka kısmındaki park yenilendi. Yeniden projelendirilen park için gece aydınlatmaları ile oldukça güzel bir görüntüye büründü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma büyük beğeni topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.