Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Arslan Koyuncu Kabri Başında Anıldı

YAŞAM 21.11.2021 - 17:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2235+ kez okundu.
 

Arslan Koyuncu Kabri Başında Anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Eski İl Başkanı Arslan KOYUNCU, kabri başında vefatının seneyi devriyesi sebebiyle dualar ile anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Eski İl Başkanı Arslan KOYUNCU, kabri başında vefatının seneyi devriyesi sebebiyle dualar ile anıldı. Eski İl Başkanı Koyuncu’nun Körfez Asri Mezarlığı’nda bulunan kabrini vefatının onuncu yılı münasebetiyle MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Milletvekili Saffet SANCAKLI, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir ÖZDEMİR ve partililer ziyaret edip, kuran tilaveti ve dualar eşliğinde merhum başkanı yad ettiler. Anma programında kısa bir konuşma gerçekleştiren genç il başkanı Yunus Emre Kurt ; “Ahde vefa imandandır. Ahde vefa olmayan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Biz buna inanıyor buna iman ediyoruz. Bugün de on yıl önce aramızdan ayrılan MHP Eski İl Başkanımız Arslan Koyuncu ağabeyimizi, başkanımızı dualarla yad ettik. Allah Arslan ağabeyimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun “ dedi. AİLESİ İLE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Arslan Koyuncu’ nun ailesi ile görüntülü arama gerçekleştiren Başkan Yunus Emre Kurt; “ Ailesi de on yıl sonra ilk defa böyle bir programın gerçekleşmesinden memnun oldu, duygulandı. Bundan sonra her sene Allah nasip ettiği müddetçe bu anma programları devam edecektir. Biz hareketimize emek veren herkesi çok önemsiyoruz. Arslan Ağabeyimiz de çok değerli emekleri ve hizmetleri olmuş, mücadele etmiş bir il başkanımızdır. Ben tekrardan tüm vefat etmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun “ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Eski İl Başkanı Arslan KOYUNCU, kabri başında vefatının seneyi devriyesi sebebiyle dualar ile anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Eski İl Başkanı Arslan KOYUNCU, kabri başında vefatının seneyi devriyesi sebebiyle dualar ile anıldı.

Eski İl Başkanı Koyuncu’nun Körfez Asri Mezarlığı’nda bulunan kabrini vefatının onuncu yılı münasebetiyle MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Milletvekili Saffet SANCAKLI, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir ÖZDEMİR ve partililer ziyaret edip, kuran tilaveti ve dualar eşliğinde merhum başkanı yad ettiler. Anma programında kısa bir konuşma gerçekleştiren genç il başkanı Yunus Emre Kurt ; “Ahde vefa imandandır. Ahde vefa olmayan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Biz buna inanıyor buna iman ediyoruz. Bugün de on yıl önce aramızdan ayrılan MHP Eski İl Başkanımız Arslan Koyuncu ağabeyimizi, başkanımızı dualarla yad ettik. Allah Arslan ağabeyimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun “ dedi.

AİLESİ İLE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Arslan Koyuncu’ nun ailesi ile görüntülü arama gerçekleştiren Başkan Yunus Emre Kurt; “ Ailesi de on yıl sonra ilk defa böyle bir programın gerçekleşmesinden memnun oldu, duygulandı. Bundan sonra her sene Allah nasip ettiği müddetçe bu anma programları devam edecektir. Biz hareketimize emek veren herkesi çok önemsiyoruz. Arslan Ağabeyimiz de çok değerli emekleri ve hizmetleri olmuş, mücadele etmiş bir il başkanımızdır. Ben tekrardan tüm vefat etmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.