Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aranan şahıs Körfez'de yakalandı

YAŞAM 02.07.2021 - 12:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1686+ kez okundu.
 

Aranan şahıs Körfez'de yakalandı

KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS * suçundan *5 YIL AĞIR HAPİS cezası ile aranan B.D(27) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Körfez'DE POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS *  suçundan  *5 YIL AĞIR HAPİS cezası ile aranan B.D(27) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Körfez ilçesinde yapılan operasyonla polis tarafından yakalandı. B.D. adlı Hükümlü şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı  gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.
KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS * suçundan *5 YIL AĞIR HAPİS cezası ile aranan B.D(27) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Körfez'DE POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS *  suçundan  *5 YIL AĞIR HAPİS cezası ile aranan B.D(27) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile Körfez ilçesinde yapılan operasyonla polis tarafından yakalandı.

B.D. adlı Hükümlü şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı  gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.