">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aranan 14 kişi polise yakalandı

ASAYİŞ 19.01.2022 - 18:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1868+ kez okundu.
 

Aranan 14 kişi polise yakalandı

Kocaeli’de işledikleri çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kocaeli’de daha önce işledikleri hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, silahlı tehdit ve yağma gibi suçlardan aranan, haklarında 1 ile 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişileri yakalamak amacıyla polis ekiplerince operasyon düzenledi. Operasyonda işledikleri çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki 14 kişi, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’de işledikleri çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1 ile 10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de daha önce işledikleri hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, silahlı tehdit ve yağma gibi suçlardan aranan, haklarında 1 ile 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişileri yakalamak amacıyla polis ekiplerince operasyon düzenledi. Operasyonda işledikleri çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki 14 kişi, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.