Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP Kadınlarda istifa depremi

SİYASET 18.10.2021 - 17:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2561+ kez okundu.
 

AKP Kadınlarda istifa depremi

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay’ın yönetiminden istifa edenlerin sayısı 4’e ulaştı

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay’ın yönetiminden istifa edenlerin sayısı 4’e ulaştı. AKP İzmit İlçe Kadın Kolları önceki dönem başkanı Fatma Nur Yeşildal 2021 yılı başlarında görevinden istifa etmişti. Yeşildal’ın istifasının ardından yaklaşık 2 ay boş duran ilçe kadın kolları başkanlığına Kadın Kolları İl Yöneticisi Pınar Atabay atanmıştı. Atabay’ın başkanlığından kadınların memnun olmadığı bir süredir konuşuluyordu. EMRİVAKİ TAVIRLAR İddialara göre Atabay’ın emrivaki tavırlarından rahatsız olan kadınlar, teşkilat toplantısında şikayetlerini Atabay’a iletti. Durumun devam etmesi halinde genel merkeze şikayet edeceklerini söyleyen kadınlara Atabay’ın “hiçbir yere şikayet edemezsiniz “dediği iddia edildi. KURTULMUŞ’A ŞİKAYET ETTİLER Durumdan uzun süredir rahatsız olan kadınlar geçtiğimiz ay istişare kurulu toplantısına gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a, Atabay’ı şikayet etti. Toplantının üzerinden bir ay geçmesine rağmen İZGAZ’da müdür olarak çalışan 1981 doğumlu Atabay’a hiçbir işlem yapılmadı. 4 İSTİFA Genel Merkezin de durum karşısında sessiz kalması sonrası kadın kolları yönetiminde istifalar gelmeye başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında Özge Çimen ve Gökşen Tufan istifa etmişti. Son olarak da Hülya Daştan ve Gülnur Bozkurt istifa etti. AKP İzmit İlçe Kadın Kollarında istifaların devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Gülnur BOZKURT Göksen TUFAN  Hülya DASTAN Özge Çimen  
AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay’ın yönetiminden istifa edenlerin sayısı 4’e ulaştı

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay’ın yönetiminden istifa edenlerin sayısı 4’e ulaştı.

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları önceki dönem başkanı Fatma Nur Yeşildal 2021 yılı başlarında görevinden istifa etmişti. Yeşildal’ın istifasının ardından yaklaşık 2 ay boş duran ilçe kadın kolları başkanlığına Kadın Kolları İl Yöneticisi Pınar Atabay atanmıştı. Atabay’ın başkanlığından kadınların memnun olmadığı bir süredir konuşuluyordu.

EMRİVAKİ TAVIRLAR

İddialara göre Atabay’ın emrivaki tavırlarından rahatsız olan kadınlar, teşkilat toplantısında şikayetlerini Atabay’a iletti. Durumun devam etmesi halinde genel merkeze şikayet edeceklerini söyleyen kadınlara Atabay’ın “hiçbir yere şikayet edemezsiniz “dediği iddia edildi.

KURTULMUŞ’A ŞİKAYET ETTİLER

Durumdan uzun süredir rahatsız olan kadınlar geçtiğimiz ay istişare kurulu toplantısına gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a, Atabay’ı şikayet etti. Toplantının üzerinden bir ay geçmesine rağmen İZGAZ’da müdür olarak çalışan 1981 doğumlu Atabay’a hiçbir işlem yapılmadı.

4 İSTİFA

Genel Merkezin de durum karşısında sessiz kalması sonrası kadın kolları yönetiminde istifalar gelmeye başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında Özge Çimen ve Gökşen Tufan istifa etmişti. Son olarak da Hülya Daştan ve Gülnur Bozkurt istifa etti. AKP İzmit İlçe Kadın Kollarında istifaların devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Gülnur BOZKURT

Göksen TUFAN 

Hülya DASTAN

Özge Çimen

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.