Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yapılan yanlışlarda Başkan Söğüt'ün de VEBALİ var..!

SİYASET 09.02.2020 - 19:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2244+ kez okundu.
 

Yapılan yanlışlarda Başkan Söğüt'ün de VEBALİ var..!

Körfez Belediyesi’nde İsmail Baran döneminde yapılan yanlışları ve usulsüzlükleri defalarca dile getirdik.

Bıkmadan, usanmadan ve hiçbir şeyden çekinmeden, bütün baskılara da göğüs gererek İsmail Baran’ın yaptıkları yazıp kamuoyunu bilgilendirdik. Biz bunu yaparken dönemin bütün AKP’li yöneticileri ya İsmail Baran’ı korudular ya da seslerini çıkarmayıp adeta suça ortak oldular. Şimdi müfettişler gelip Körfez Belediyesi’nde incelemeler yaptılar. Yaklaşık 1 ay boyunca hesapları didik didik ettiler. Ortaya korkunç şeylerin çıktığından bahsediliyor. Son çıkan HAYALİ ASFALT FATURASI bunun en canlı ama en küçük örneği. Bu olayda şimdiki başkan Şener Söğüt’ün de vebali var. Çünkü Şener Söğüt, İsmail Baran döneminde ilçe başkanı ve meclis üyesiydi. Ve yapılan bütün yanlışları herkesten fazla biliyordu. Ama hiç sesini çıkarmadı ve adeta bir anlamda suça ortak oldu. İsmail Baran döneminde çıkacak ne kadar yolsuzluk ve usulsüzlük varsa bunda Şener Söğüt’te en az Baran kadar sorumlu ve suçludur.
Körfez Belediyesi’nde İsmail Baran döneminde yapılan yanlışları ve usulsüzlükleri defalarca dile getirdik.

Bıkmadan, usanmadan ve hiçbir şeyden çekinmeden, bütün baskılara da göğüs gererek İsmail Baran’ın yaptıkları yazıp kamuoyunu bilgilendirdik.

Biz bunu yaparken dönemin bütün AKP’li yöneticileri ya İsmail Baran’ı korudular ya da seslerini çıkarmayıp adeta suça ortak oldular.

Şimdi müfettişler gelip Körfez Belediyesi’nde incelemeler yaptılar. Yaklaşık 1 ay boyunca hesapları didik didik ettiler.

Ortaya korkunç şeylerin çıktığından bahsediliyor.

Son çıkan HAYALİ ASFALT FATURASI bunun en canlı ama en küçük örneği.

Bu olayda şimdiki başkan Şener Söğüt’ün de vebali var.

Çünkü Şener Söğüt, İsmail Baran döneminde ilçe başkanı ve meclis üyesiydi.

Ve yapılan bütün yanlışları herkesten fazla biliyordu.

Ama hiç sesini çıkarmadı ve adeta bir anlamda suça ortak oldu.

İsmail Baran döneminde çıkacak ne kadar yolsuzluk ve usulsüzlük varsa bunda Şener Söğüt’te en az Baran kadar sorumlu ve suçludur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.