Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt: "Gerekirse üst geçidi ben yapacağım"

GÜNDEM 07.06.2019 - 13:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2498+ kez okundu.
 

Söğüt: "Gerekirse üst geçidi ben yapacağım"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, motosiklet kazası sonrasında hayatını kaybeden Ömer Nar’ın (6) cenaze namazına katıldı ve tepkili olan kalabalığa ihalenin 30 Mayıs’ta tamamlandığını, gerekirse üst geçidi kendisinin yapacağını söyledi.

Hacı Ahmet Karayamaç Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Başkan Şener Söğüt, “Sizin acınız, bizim acımızdır. Körfez’de bu sene 2 üst geçit yapılacak ve 30 Mayıs’ta ihalesi tamamlandı. Birisi buraya yapılacak, diğeri de Belediye Garajı karşısına konulacak. İlk etapta burada ki üst geçidin yapılmasını sağlayacağım, hatta gerekirse ben yapacağım” dedi. Dışarda yol kesme eylemi sonrasında tepkili kalabalığın olması nedeniyle Ömer Nar’ın tabutu cami içine alındı ve burada cenaze namazı kılındıktan sonra Körfez Mezarlığında toprağa verildi. Başkan Şener Söğüt’ün talep üzerine halkla Vanlılar Derneği’nde bir araya geleceği de belirtildi. Halk kararlı Dün akşam yaşanan kaza sonrasında ölen Ömer Nar nedeniyle tepkili olan vatandaşlar, saat 11.00 sıralarında D-100 Karayolunu trafiğe kapatmıştı. İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın da müdahalesiyle yol açılmış, bu sırada kavgalar da yaşanmıştı. Mahalle sakinleri bugüne kadar yola  çok kurban verdiklerini belirterek, “Bugüne kadar 45 kaza yaşandı ve 25 hayat söndü. Her hafta bir cenaze ya da hastane bu yolda ziyareti yapıyoruz. Halen yaralanan 3 kişi engelli hale geldi, bir kişi de yoğun bakımda. Bu işin peşini bırakmayacağız ve üst geçit yapılana kadar durmayacağız” dediler. Vatandaşlar, üst geçit yapılana kadar da ölüm noktası adını verdikleri v alt yolda ki fabrikada çalışan yaklaşık 50 kişinin sürekli kullandığı yolda önlem alınmasını talep ettiklerini söylediler. Mahalle sakinlerinin yarın Valilik ve Kaymakamlık ile ilgili makamlara dilekçe verecekleri de belirtildi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, motosiklet kazası sonrasında hayatını kaybeden Ömer Nar’ın (6) cenaze namazına katıldı ve tepkili olan kalabalığa ihalenin 30 Mayıs’ta tamamlandığını, gerekirse üst geçidi kendisinin yapacağını söyledi.

Hacı Ahmet Karayamaç Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Başkan Şener Söğüt, “Sizin acınız, bizim acımızdır. Körfez’de bu sene 2 üst geçit yapılacak ve 30 Mayıs’ta ihalesi tamamlandı. Birisi buraya yapılacak, diğeri de Belediye Garajı karşısına konulacak. İlk etapta burada ki üst geçidin yapılmasını sağlayacağım, hatta gerekirse ben yapacağım” dedi.

Dışarda yol kesme eylemi sonrasında tepkili kalabalığın olması nedeniyle Ömer Nar’ın tabutu cami içine alındı ve burada cenaze namazı kılındıktan sonra Körfez Mezarlığında toprağa verildi. Başkan Şener Söğüt’ün talep üzerine halkla Vanlılar Derneği’nde bir araya geleceği de belirtildi.

Halk kararlı

Dün akşam yaşanan kaza sonrasında ölen Ömer Nar nedeniyle tepkili olan vatandaşlar, saat 11.00 sıralarında D-100 Karayolunu trafiğe kapatmıştı. İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın da müdahalesiyle yol açılmış, bu sırada kavgalar da yaşanmıştı. Mahalle sakinleri bugüne kadar yola  çok kurban verdiklerini belirterek, “Bugüne kadar 45 kaza yaşandı ve 25 hayat söndü. Her hafta bir cenaze ya da hastane bu yolda ziyareti yapıyoruz. Halen yaralanan 3 kişi engelli hale geldi, bir kişi de yoğun bakımda. Bu işin peşini bırakmayacağız ve üst geçit yapılana kadar durmayacağız” dediler.

Vatandaşlar, üst geçit yapılana kadar da ölüm noktası adını verdikleri v alt yolda ki fabrikada çalışan yaklaşık 50 kişinin sürekli kullandığı yolda önlem alınmasını talep ettiklerini söylediler. Mahalle sakinlerinin yarın Valilik ve Kaymakamlık ile ilgili makamlara dilekçe verecekleri de belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.