Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Seyir halindeki araç ALEV ALDI

GÜNDEM 01.03.2021 - 22:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1445+ kez okundu.
 

Seyir halindeki araç ALEV ALDI

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kuyu Sokak'ta seyir halindeyken yanmaya başladı.

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kuyu Sokak'ta seyir halindeyken yanmaya başladı. Tayfun Şimşek, 41 ADA 432 BMV aracı ile seyir halindeyken bir anda arabada yanık kokuları gelmeye başladı. Aniden araba duman içinde kaldı ve yol kenarına park etti. Tam ön kaputu açarken alevler içinde kaldı. Olayı körfez itfaiyesine bildirdi ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede aracı söndürdü. Kısmen yanan araba çekici ile kaldırılırken polis çıkış yangının sebebini araştırıyor.  
Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kuyu Sokak'ta seyir halindeyken yanmaya başladı.

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kuyu Sokak'ta seyir halindeyken yanmaya başladı.

Tayfun Şimşek, 41 ADA 432 BMV aracı ile seyir halindeyken bir anda arabada yanık kokuları gelmeye başladı. Aniden araba duman içinde kaldı ve yol kenarına park etti. Tam ön kaputu açarken alevler içinde kaldı. Olayı körfez itfaiyesine bildirdi ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede aracı söndürdü.

Kısmen yanan araba çekici ile kaldırılırken polis çıkış yangının sebebini araştırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.