Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Samet Gürsoy: Eski İzmit'i arar olduk

SİYASET 12.12.2018 - 13:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2607+ kez okundu.
 

Samet Gürsoy: Eski İzmit'i arar olduk

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy "Turizm şehri İzmit algısıyla yola çıktılar turizmden nasiplenemeyen bir İzmit ortaya koydular. Yeni bir İzmit sloganıyla yol almak istediler, maalesef eski İzmit’i arar hale geldik" dedi.

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy haftalık olağan basın toplantısında asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu belirterek “Sadece açlığın giderilmesi için gereken miktarın yani açlık sınırının altında bir asgari ücret miktarının belirlenmesi insanımıza zulümdür dedi. Alın terinin karşılığı elbette daha yüksek, daha kayda değer rakamlar olmalıdır. İş yetkiyi elinde tutanların maaşlarına gelince koca koca rakamlarla zam yapanların, işçinin emekçinin maaşında da aynı hassasiyeti göstermesi gerekmektedir” dedi. İşçi Sendikaları Konfederasyonun yaptığı araştırmalar neticesinde Kasım ayı verilerine göre dört kişilik bir ailenin açlık sınırının bin 943 TL, yoksulluk sınırı ise 6 bin 328 TL olarak belirlendiğini söyleyen Gürsoy, “Asgari ücretlinin maaşına zam yapılması gündem olduğunda kaynak yok, para yok bahanesi sadece insanımızla alay etmektir. Kaynak vardır, imkan vardır sadece bu kaynakları israfa, talana, ranta değil milletin cebine çevirmek gerekmektedir” dedi. Eski İzmit’i arar olduk Gürsoy, “2004 seçimlerinden bugüne İzmit’i Ak Partili belediye başkanları yönetti. Gördüğümüz odur ki 15 yılın sonunda, problemleri çözülmüş bir şehir değil problemleri artmış bir şehir sundular. Turizm şehri İzmit algısıyla yola çıktılar turizmden nasiplenemeyen bir İzmit ortaya koydular. Yeni bir İzmit sloganıyla yol almak istediler, maalesef eski İzmit’i arar hale geldik. Ortaya koydukları vizyon projeleri İzmit’te yaşayanların ihtiyaçlarını karşılayamayacak beton yığınlarına dönüştü. Asli görevlerini unutup imar oynamaları, rant, ihale dağıtma meselelerine gömülüp insanımızın meselelerini öteleme memurluğu yaptılar.15 yılın sonunda yorgun bir şehir, umudu kırılmış İzmit halkı bıraktılar. Umudu yeşertecek, adil, kalkınmayı öncelemiş, insanımızın hayatını kolaylaştıracak belediyeciliği Saadet Partisi iş başına geldiğinde İzmit’e sunacaktır” şeklinde konuştu.  
Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy "Turizm şehri İzmit algısıyla yola çıktılar turizmden nasiplenemeyen bir İzmit ortaya koydular. Yeni bir İzmit sloganıyla yol almak istediler, maalesef eski İzmit’i arar hale geldik" dedi.

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy haftalık olağan basın toplantısında asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu belirterek “Sadece açlığın giderilmesi için gereken miktarın yani açlık sınırının altında bir asgari ücret miktarının belirlenmesi insanımıza zulümdür dedi. Alın terinin karşılığı elbette daha yüksek, daha kayda değer rakamlar olmalıdır. İş yetkiyi elinde tutanların maaşlarına gelince koca koca rakamlarla zam yapanların, işçinin emekçinin maaşında da aynı hassasiyeti göstermesi gerekmektedir” dedi. İşçi Sendikaları Konfederasyonun yaptığı araştırmalar neticesinde Kasım ayı verilerine göre dört kişilik bir ailenin açlık sınırının bin 943 TL, yoksulluk sınırı ise 6 bin 328 TL olarak belirlendiğini söyleyen Gürsoy, “Asgari ücretlinin maaşına zam yapılması gündem olduğunda kaynak yok, para yok bahanesi sadece insanımızla alay etmektir. Kaynak vardır, imkan vardır sadece bu kaynakları israfa, talana, ranta değil milletin cebine çevirmek gerekmektedir” dedi.

Eski İzmit’i arar olduk

Gürsoy, “2004 seçimlerinden bugüne İzmit’i Ak Partili belediye başkanları yönetti. Gördüğümüz odur ki 15 yılın sonunda, problemleri çözülmüş bir şehir değil problemleri artmış bir şehir sundular. Turizm şehri İzmit algısıyla yola çıktılar turizmden nasiplenemeyen bir İzmit ortaya koydular. Yeni bir İzmit sloganıyla yol almak istediler, maalesef eski İzmit’i arar hale geldik. Ortaya koydukları vizyon projeleri İzmit’te yaşayanların ihtiyaçlarını karşılayamayacak beton yığınlarına dönüştü. Asli görevlerini unutup imar oynamaları, rant, ihale dağıtma meselelerine gömülüp insanımızın meselelerini öteleme memurluğu yaptılar.15 yılın sonunda yorgun bir şehir, umudu kırılmış İzmit halkı bıraktılar. Umudu yeşertecek, adil, kalkınmayı öncelemiş, insanımızın hayatını kolaylaştıracak belediyeciliği Saadet Partisi iş başına geldiğinde İzmit’e sunacaktır” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.